MITROPOLIT AMFILOHIJE PORUČIO SA CETINJA POSLE NAVODA DA IMA KORONU: Hvala Bogu, krepak sam i čio, spremam se za nove podvige!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Mitropolit crnogorsko primorski SPC Amfilohije saopštio je da je "dobrog zdravstvenog stanja, te da se priprema za nove trudove i podvige".

 

U pojedinim medijima danas se pojavila informacija da mitropolit Amfilohije ima temperaturu, te da su ga posetili lekari...

"Čujem da se mnogi brinu za zdravlje starog mitropolita crnogorsko-primorskog. Fala bogu on je krepak i čio, jeste se premorio penjući se na Ćafu...", naveo je mitropolit Amfilohije u video poruci objavljenoj na sajtu Mitropolije crnogorsko primorske.

Poručio je i da je u dobrom zdravstvenom stanju i da se odmara na Cetinju kod ćivota Svetog Petra i priprema se za nove trudove i podvige. 

Isto je poručeno i iz Mitropolije crnogorsko-primorske, a dodaje se i da je netačna vest nastala na "portalu koji svakodnevno deziformiše javnost o crkvi, te samim tim nema ni potrebe ni smisla demantovati je". 

''Hvala Bogu, Mitropolit je dobrog zdravlja i obavlja redovne administrativne aktivnosti u svom kabinetu'', navodi se u saopštenju i dodaje da Amfilohije ''prenosi blagoslov i blagodari svima na brizi za njegovo zdravlje''.

Kurir.rs 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano