Mlada Prijedorčanka izgubila najznačajniju bitku: Preminula Milica Jeličić
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Četverogodišnja djevojčica,  Prijedorčanka Milica Jeličić izgubila je najvažniju bitku. Kako je objavljeno na Facebook stranivi “Svim srcem za Milicu”, djevojčica, koja se hrabro borila sa teškom bolesti, preminula je jučer ujutro.

– Krenem da pišem pa brišem, kao kasnije bih ipak, kao da će nešto da se promjeni, neće nažalost.A osjećam potrebu da podjelimo to sa vama jer ipak smo mi jedna velika porodica koju su tuga i nesreća spojile a takve veze su neraskidive. Jutros u 04:00 h prestalo je da kuca srce naše lavice, naše ljute ratnice. Sam Bog zna koliko se borila i koliko je propatila. Spavaj anđele mirno, sad te ništa ne boli, za nas ti si pobjednica. Zauvijek u našim srcima anđele najljepši  – stoji u poruci na Facebook stranici “Svim srcem za Milicu”.

Podsjećamo, maloj Milici Jeličić iz Ljeskara kod Prijedora u decembru 2018. godine dijagnostikovan je tumor. Nakon jednog ciklusa terapije u Beogradu, vraćena je u Banjaluku, gdje joj se stanje stabilizovalo. Međutim, sredinom 2019. ustanovljeno je da je tumor metastazirao na kosti. Od tada je trajala borba za njen život.

(Azra.ba)

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano