MNOGO SAM GA VOLELA: Ivana Krunić iznenadila sve - priznala da se OGREŠILA o Baneta Čolaka (VIDEO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Kristina iz Novog Sada želela je da pozdravi večerašnje goste i prokomentariše dešavanja iz proteklih emisija.

 

- Lunin sam fan, zbog njenog teškog detinjstva, još je i dobra, kakva je mogla ispasti nakog toga. Što se tiče jučerašnje afere "Montaža", moguće da se i Đedović krije iza toga - rekla je gledateljka.

- Prešla bih sada na komentarisanje i pitanja za Mlađu. Da li misliš da ti je Nina greška? Ja mislim da ti uopšte nije trebala. Ne volim taj mentalitet - nastavila je Kristina.

 

- Ne, mislim da mi uopšte Nina i veza sa njom nije trebala. Ali sada imam nekoga do koga mi je stalo, tako da ću sve greške koje sam tada pravio pokušati da korigujem u svojoj novoj vezi - rekao je Mlađa.

- Imam neke zamerke i kad je Ivana u pitanju. Šta god pričali o Čolaku, ali što se tiče ljubavi, mislim da ne glumi. Ja verujem da je ljubav sa njegove strane postojala, ali sa tvoje ne - komentarisala je gledateljka.

 

- Nikada niste saznali koji je pravi razlog našeg raskida. Nisam želela da napravim monstruma od njega, jer su informacije o njemu bile monstruozne. Ali te informacije nisu bile istinite i mnogo sam se ogrešila o njega. Mnogo sam ga volela - rekla je Ivana.

 

Z3:Narod pita - Ivana priznala da se ogrešila o Čolaka, jer je to bila prava ljubav - 19.08.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

izvor:srbijadanas.com

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano