Moć- Ronda Bern
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Sve što nam je potrebno da znamo o značenju pozitivnog i negativnog, kao i o tome šta je život ispunjen ljubavlju, nalazi se u ovoj knjizi. Od svega je najvažnije da postoji olakšica, prečica za ono što se zove "vera". Nikada nisam ni pomislila da postoji nešto pristupačnije od Abrahamovog učenja, ali uvek je falilo to objašnjenje "života u ljubavi" i kakve veze ima sa Zakonom privlačnosti. 

Radi se o tome da treba izbirati sve i samo ono što volimo, bez obzira da li to trenutno imamo ili ne. 

Iz prošlosti izbirati samo lepe događaje, da ih se sećamo i privlačimo slično danas.

U sadašnjosti, stalno živeti u mislima i emocijama koje su okrenute ka onome što volimo. Tako privlačimo da toga bude još.

Za budućnost - misliti o onome što želimo da nam se dogodi, tako što ćemo govoriti sebi šta je to što volimo u vezi neke želje, odnosa, težnje....

Ako želimo popraviti odnos sa nekom osobom, potrebno je izbirati sve ono što volimo kod te osobe i prisećati se samo onih stvari koje su nas učinile srećnim u tom odnosu.

Voleti svet, život i druge ljude, znači videti samo ono što volimo, dok od svega što je loše treba okrenuti glavu. Ne opirati se drugačije, zbog toga što odupiranje stvara nervozu i pojačava loše emocije.

Samim tim što mislimo i zahvaljujemo svakodnevno na onome što volimo, mi privlačimo da se desi sve što želimo.

Biti pozitivan znači misliti o svemu što volimo i voleti svoje želje, plus mašta, koja praćena mislima ljubavi, može biti pretočena u stvarnost.

Uvek, u svakom trenutku možemo sve promeniti, samo ako izaberemo misli od kojih se osećamo bolje.

Odlomak iz knjige

Ljubav je rešenje i odgovor u svakom odnosu. Negativnošću nikada nećete poboljšati nijedan odnos sa drugima. Služite se procesom stvaranja gradeći odnose s ljudima i dajte ljubav da biste je primili. Služite se ključevima Moći u svojim odnosima sa drugima. Primećujte ono što volite , govorite o onome što volite i okrenite glavu od onoga što ne volite. Zamišljajte savršen odnos, najbolji što može biti, i osetite sim srcem da je zaista takav. Ako vam zadaje muke da se osećate dobro u pogledu svog odnosa prema nekome, tada  volite sve oko i jednostavno prestanite primećivati ono negativno u tom odnosu.

 

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor:

Autor knjiga : Princ spoznaje, Elez, Prvi i trinaesti, Zvuk tišine. Pišem za svoj blog "Krug".