"MOGU SAMO DA TE NAŠAMARAM!" Opšti HAOS u emisiji UŽIVO u programu - Janjuš na IVICI ŽIVACA zbog Maje
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Gosti u večerašnjoj emisiji "Narod pita" su bivši učesnici "Zadruge 3", Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš i Marko Đedović.

Voditelj Milan Milošević pročitao je porku da postoji video zapis Majinog i Janjuševig razgovora ispred toaleta u jednom beogradskom klubu, gde je tema njihov odnos.

 

- Janjuš i ja nismo zajedno, niti želim da pokrećem tu temu. Nećemo biti zajedno - rekla je Maja.

Đedović i Janjuš su ušli u žestoku raspravu.

 

- Meni oni ne liče na nešto. Maja nije više ista. Sećamo se da se Janjuš isto ovako ponašao, izgleda da se vratio stari Janjuš, Prcko. Vratio ti se bezobrazluk. Ja ne cenim tvoje mišljenje. Ti da znaš da razmišljaš ne bi sebi napravio pakao. Ti si svoje mišljenje pokazao u Zadruzi, ponizio si sve koje voliš - rekao je Đedović.

 

- Ne zanima me tvoje mišljenje. Mogu samo da te našamaram, ne interesuješ me, ne bavim se tobom. Ti se baviš sa mnom. Kakve veze ti imaš sa mojim paklom? Moje i tvoje genitalije ne mogu da se porede. Moje genitalije idu na ozbiljna mesta - rekao je Janjuš.

 

Milan je pitao Maju za njen odnos sa Đedovićem, ali ona se osvrnula i na svoj odnos sa Janjušem.

- Smatram da je Đedović jako inteligentan. Ja se slažem da smo Janjuš i ja napravili grešku, i Đedović ima puno pravo da komentariše. Kompetentan je. Nisi pravio takve greške. Ja sam izvukla deblji kraj, Janjuš ima veću odgovornost jer ima ženu i dete. Ja sam ponela titulu ljubavnice jer sam mu verovala da će biti sa mnom kad se završi rijaliti. Nemam potrebu da se borim za nešto što se ispostavilo da je suprotno. Ja sam pitala zadrugare da li se Janjuš dogovorio sa ženom da mi to uradi. Sada se hladim, moje emocije nisu prošle. On nije jedini muškarac na svetu, možda mi se svidi neko drugi. Kada je bilo ono sa Šopićkom, njemu je tad stigla čestitka za rođendan od žene. Ja bih tad napravila haos. Možda oni imaju slobodniji brak, neki kompromis. Meni nije normalno da oni posle naše veze, druženja od 6 meseci izađe taj snimak sa ženom. To meni nije normalno, žena nije kriva. Ja sam je nazvala da kažem šta sam imala i to je to - rekla je Maja.

Z3:Narod pita - Žestoka rasprava Janjuša i Đedovića - 25.07.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

 

izvor: srbijadanas.com

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano