"MOGUĆE JE DA IM SE VRATE EMOCIJE" Kendi iskreno o Tari i Mateji "OSUĐENI SU JEDNO NA DRUGO"

Bivši zadrugar Stefan Kandić, poznatiji kao Kendi, sada voditelj emisije ''Pitam za druga'' na RED televiziji, oglasio se, pa prokomentarisao dešavanja od samog početka rijalitija, u kojim je glavni akter njegov dobar drug, Mateja Matijević

- Mateja se ove sezone super snašao, pre svega mi je drago što je jako kreativan, u svojim scenama koje sam kreira aktivira i druge ljude i imamo nešto što je ljudima zanimljivo u rijalitiju. Pored svih sukoba koji se dešavaju tamo svakodenevno, tek je prošao prvi mesec, tako da verujem da nas u narednom periodu tek očekuje ono najzanimljivje - rekao je Kendi, pa prokomentarisao sada već bivšu Matejinu devojku Anđelu Đuričić.

- Anđela mi izgleda kao da je dobra devojka i znao sam odmah da će ga privući fizički, međutim dalje od toga se izgleda nije desilo ništa. Takav je on ne voli kada je sve dobro i čim nešto nije dobro znači dobro je. Mislim da se neće pomiriti jer on je, mislim i dalje na nekom drugom mestu - rekao je on.

 

Mateja Matijević, Anđela Đuričić, Tara Simov

Mateja Matijević, Anđela Đuričić, Tara Simov

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

- Njemu bi bilo lakše kao solo igraču, jer koliko god da je dobro imati nekog tu za tebe, toliko je to u rijalitiju teško. Međutim, za rijalitije je mnogo zanimljivije gledati ga u bilo kakvoj vezi - nastavio je Kendi, pa prokomentarisao ulazak Tare Simov sa kojom je Matijević bio u ljubavnoj vezi.

 

 

- Tarin ulazak je pun pogodak, jer ona ja ta koju gledaš i nikada ne znaš šta će uraditi u sledećem trenutku, tako da sa sva tri ulaska koja su se desila rijaliti dobija drugačiji oblik. Ponoviću da mislim da je i dalje mislima na drugom mestu, ali ovaj rijaliti traje još 9 meseci, onu su tu proveli celu svoju vezu i sve će ih podsećati na to. Osuđeni su jedno na drugo, pa je onda sve moguće i da se ponovo probudi sve što su osećali nekad - odgovorio je Kendi

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: