Momak Dare Bubamare ima 20 godina
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Nova veza Dare Bubamare sa izvjesnim biznismenom Tonijem, ne prestaje da šokira region. Nakon što je Dara podijelila fotografije na kojima uživa sa duplo mlađim mladićem, bilo je jasno da među njima ima nečeg što je mnogo više od prijateljstva.

Ubrzo se saznalo da je Toni bivši dečko Dušice Jakovljević, a sada se pojavila i nova informacija: Toni nema 23 godine, već 20!

Toni je pohađao skupu privatnu školu, a ogromno bogatstvo uživa zahvaljujući svom ocu.

Naime, kako "Blic" saznaje od izvora bliskog sadašnjem momku Dare Bubamare, njegov otac je ugledni biznismen koji drži restorane širom Italije. Zato se i Toni, koji je porijeklom iz Šida, preselio u Italiju, kako bi nastavio porodični biznis.

"Nikada se nije previše isticao novcem, iako ima ogromno bogatstvo. Tata mu posluje u Italiji i samim tim zarađuje odlično. U posljednje vrijeme vidim da se hvali skupim stvarima, ali vjerovatno ga je društvo povuklo ili pjevačice sa kojima se viđa. Pretpostavljam da mu imponuje da je u visokom društvu. Prije oko dvije godine se preselio u Italiju i sve vrijeme pomaže ocu", kaže dobro upućen izvor za "Blic".

A na Instagram profilu mladog momka piše da se bavi kripto valutama i da je preduzetnik.

null

null

Dara i Toni navodno zajedno uživaju na ljetovanju na Maldivima.

Toni je inače bivši momak voditeljke  Dušice Jakovljević.

Nakon baškarenja i vrelih fotki iz Grčke, Monte Karla i Hrvatske, Dara Bubamara je otputovala na malo egzotičniju destinaciju - Maldive, a čini se i da tamo ima muško društvo.

Folkerki je navodno ovaj užitak priredio ni manje ni više nego njen novi dečko, a bivši izabranik voditeljke Zadruge Dušice Jakovljević. Na društvenoj mreži Instagram on se predstavlja kao Toni.

Nezavisne

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano