MONSTRUM- Pedofil iz Laktaša osuđen na 19 godina robije!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Okružni sud u Banjaluci osudio je Dragana B. iz Laktaša na 19 godina zatvora zbog obljube nad tri maloljetnice rođene 2005., 2007. i 2008. godine, te “druge polne radnje” nad djevojčicom 2013. godište.

Radi se o djeci njegove ljubavnice M. J. protiv koji se vodi odvojen postupak zbog sumnje da je u više navrata pred maljoletnim kćerkama imala seksualne odnose s optuženim Draganom.      

Suđenje u ovom predmetu je bilo zatvoreno za javnost, a radi zaštite dece nećemo objavljivati puni identitet majke i optuženog, kao ni detalje optužnice. Okružno javno tužiaštvo Banjaluka Dragana B. je teretilo da je s djevojčicama imao polne odnose u njihovoj, ali i svojoj kući od marta 2019. do februara 2020. godine, kada je monstruozni slučaj i otkriven.

Tačnije optužnica ga tereti da je obljubio tri sestre, a da je nad četvrtom počinio “drugu polnu radnju izjednačenu s obljubom”, kao i za zadovoljene polnih strasti pred djetetom.

Pojašnjava se da je Dragan B. bio u ljubavnoj vezi sa majkom djevojčica, te da je u odsustvu oca djece svakodnevno boravio u njihovoj kući, pomagajući u poljoprivrednim radovima i slično.

Dragan B. uhapšen je 6. februara, zajedno s majkom djevojčica M. J. koja se sumnjičila za navođenje djeteta na prisustvovanje polnim radnjama, piše Avaz.

AVAZ/ATV

pedofil iz laktaša osuđen na 19 godina - crni bobmarder portal

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano