MONSTRUMI - Uhapšena tri lica u Doboju , zbog zlostavljanja sugrađanina

Policija je u Doboju uhapsila tri lica iz ovog grada čiji su inicijali Z.B, S.P. i A.S, koji su osumnjičeni da su sugrađaninu B.F. nanijeli teže povrede prethodno ga zlostavljajući, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

 

 

Hapšenje - ilustracija (Foto: flickr/Keith Allison) -

Hapšenje - ilustracija (Foto: flickr/Keith Allison)

Iz policije navode da su uhapšeni oštećeno lice silom uvukli u automobil "hjundaji" gdje su mu S.P. i A.S. zadali više udaraca.

Nakon što su došli na jedan lokalitet u Doboju, S.P. i A.S. su upotrebom sile držali oštećenog, dok ga je Z.B. skinuo, vezao mu je ruke, a potom mu skalpelom nanijelo više povreda.

Pošto je oštećeno lice izgubilo svijest, napadači su pobjegli, ostavivši B.F. u besvjesnom stanju.

Policijskoj upravi slučaj je prijavljen u petak, 15. oktobra, u 19.35 časova.

Iz policije navode da su tokom pretresa stana kojeg koristi Z.B. pronađeni predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenim krivičnim djelima, manja količina droge i municije.

Iz policije navode da su protiv lica Z.B, S.P. i A.S. Okružnom javnom tužilaštvu Doboj dostavili izvještaj o izvršenom krivičnom djelu zlostavljanje, mučenje i drugo neljudsko i ponižavajuće postupanje i krivičnom djelu teška tjelesna povreda, a protiv Z.B. i o izvršenim krivičnim djelima nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija i neovlaštena proizvodnja i promet droge.

Navedena lica su juče predata u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

izvor: rtrs

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: