MUK U HAJDUKOVU, PORODICA ZAVIJENA U CRNO: Sin (12) izdahnuo usled kobne igre, sestrice ne mogu da shvate kako bate više nema

Porodica još ne može da shvati da je izgubila jedinog sina, baka po majci drži dve mlađe devojčice za ruke, i kaže nam da je teško objasniti, posebno njima dvema, šta se to dogodilo

 

SUBOTICA - Selo Hajdukovo nadomak Subotice, danas žali za mališanom D.K. (12) koji je juče ujutro oko deset sati preminuo, tragično završivši igru koju je započeo, vezujući plastične konopce jedan za drugi, a zatim oko svog vrata.

Uzica se zapetljala i kako se još uvek pretpostavlja, dete nije moglo da se izvuče iz omče. Tako su ga juče u prepodnevnim satima našli roditelji, u pomoćnoj prostoriji kuće, gde su živeli.

FOTO: N.H.

Porodica još ne može da shvati da je izgubila jedinog sina, baka po majci drži dve mlađe devojčice za ruke, i kaže nam da je teško objasniti, posebno njima dvema, šta se to dogodilo i kako njihovog bate više nema. Bol je u bakinom i roditeljski glasu, u kući i dvorištu tuga.

Komšije su obzirne, kažu da je dečak išao u školu, da je bio dobro dete, a porodica radna i domaćinski kuća.

- Brinuli su o svojih troje dece, majka Sandra i otac Kristijan sve su im obezbedili. Dečak je bio školarac, već se trudio i da pomogne ocu, koji ima limarsku firmu i trudi se da sve obezbedi porodici. Majka je vredna žena, brine o svima. Šta je bilo u glavici deteta, da li neki film ili ko zna šta, ne znamo, ali tuga je ogromna za sve i dugo će trajati, kaže prvi komšija do kuće tuge.

Telo dečaka je poslato na obdukciju, na Institut u Novi Sad, i tek će se posle obdukcije znati način kako je dete sebe udavio plastičnim uzicama.

To smo nezvanično saznali iz izvora bliskih tužilaštvu, a policija je zaKurir potvrdila da dečak preminuo i da je za slučaj nadležno Više tužilaštvo.

(Kurir.rs/N. H.)

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano