Muskarac iz Bijeljine tvrdi da je pretucen u karantini
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Krivić nam je rekao da ne zna pravi razlog, ali da pretpostavlja da je taj što se žalio na uvjete u karantinu. On je, je pojasnio, stigao prije četiri dana iz Švedske u BiH i smješten je u karantin u Bijeljini prema procedurama i naredbama Kriznog štaba.

                                                      

- Bio sam u karantinu, izašao napolje da zapalim i oni su došli i pretukli me. Imam povrede po rukama i nogama, pružena mi je pomoć ovdje, u školi. I ja se sam pitam što su me pretukli. Prije nisam imao problema nikakvih, a tu sam već četiri dana. Oni su samo došli, sve utjerali unutra i mene počeli tući. Ni sam ne znam šta je ovo. Sada su došli da me vode u bolnicu. Tu je i specijalna jedinica - kaže Krivić.

 

                                                      

Prema informacijama iz MUP-a RS, zvanična prijava o ovom događaju nije podnesena. Međutim, iz policije nezvanično kažu da je Krivić isprva odbijao da uđe u karantin, ali je nakon uvjeravanja ušao.

Prema ovoj nezvaničnoj policijskoj verziji, on je konzumirao alkohol te je ponovo napustio karantin te su mu policajci koji su mu kazali da uđe unutra, napisali prekršajni nalog zbog nepostupanja po naređenju policijskog službenika. Nakon toga, Krivić je, prema informacijama istog izvora, počeo psovati policajcima i izašao je vani da zapali cigaretu držeći pivo u ruci. Tu je, prema nezvaničnoj verziji, nasrnuo na policajce, koji su ga savladali i tom prilikom je zadobio oguljotinu na koljenu.

 

Izvor : https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/crna-hronika/muskarac-tvrdi-da-je-pretucen-u-karantinu-553517

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.