MUŽ JE ZATEKAO U KREVETU SA NJEGOVIM SINOM: Glumica se posle skandala udala za pastorka i rađala mu decu, umrla u bedi
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Život glumice prepun je skandala.

Slavna glumica Glorija Grejem imala je četiri braka za 15 godina, podvrgla se brojnim hiruškim procedurama u pokušaju da zadrži svoj mladalački izgled, a ono po čemu će posebno biti upamćena jesu skandali.

Od kraja 40-ih do kraja 50-ih godina prošlog veka, Glorija je važila za jednu od najpoznatijih glumica Holivuda, ali njena reputacija problematične glumice na snimanjima, kao i njen turbulentan život van kamera doneli su tome da njena karijera stagnira. Do kraja života nastupala je uglavnom u pozorištu, uz povremene filmske i televizijske uloge.

Njen put ka slavi bio je začinjen skandalima, najviše zbog privatnog života u kome je imala četiri braka za 15 godina i podvrgla se brojnim hirurškim procedurama u pokušaju da zadrži svoj mladalački izgled. Bila je udata, između ostalih, za režisera Nikolasa Reja i za njegovog sina Tonija Reja i sa obojicom je imala decu. Još skandaloznije, kada je prvi put zavela pastorka, njemu je bilo – 13 godina, a suprug ju je zatekao u postelji sa njegovim sinom.

Zanimljivo da je Grejemova posle Nikolasa Reja imala još dva braka. Prvo se udala za izvesnog Saja Hauarda, a potom i za - malog Entonija. Istina, dečak je tada već bio odrastao. Potrajali su 14 godina.

Umrla je u Njujorku, 5. oktobra 1981. od raka dojke. Iako je tokom života uživala u bogatstvu, na kraju je ostala bez ičeg.

Upravo glumac Piter Tarner potrudio se u kasnijim godinama da predstavi drugačije lice Glorije Grejem. On je u svojim memoarima iz 1986. dobar deo posvetio poslednjim godinama Glorijinog života i pokazujući često zaboravljanu ljudsku stranu žene koja je bila jedna od prvih pravih “filmskih zvezda”.

Kada su se sreli, ona je imala 55, a on 26 godina.

Po ovim memoarima 2018. urađena je drama “Filmske zvezde ne umiru u Liverpulu” u režiji Pola Mekgijana, a po scenariju Meta Grinhalga, sa Džejmijem Belom i Anetom Bening u glavnim ulogama.

Izvor: mondo.rs

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano