NA INTENZIVNOJ JE, U JAKO LOŠEM STANJU! Nove informacije o stanju Marine Tucaković - sin stupio u kontakt sa njom

Tekstopisac Marina Tucaković koja je u utorak imala napad gušenja i kojoj je dijagnostifikovan koronavirus, i dalje je na kiseoniku. Nalazi se u teškom stanju i životno je ugrožena, ali nije na respiratoru, potvrđeno je iz izvora bliskog porodici.

Marina Tucaković se trenutno nalazi na odeljenje intenzivne nege u KBC "Dr Dragiša Mišović". Kako je Milan Radulović Laća, sin Marine Tucaković, ispričao, njena saturacija kiseonika je bila pedeset, što je izuzetno loše.

Danas je stanje malo bolje, te je saturacija na osamdeset osam, ali je lekari i dalje tretiraju kao teškog pacijenta čiji je život ugrožen.

- Bila je u strašnom stanju. Pre tri dana je testirana na koronavirus i rezultat je bio negativan. Nismo ni sumnjali na korona virus - rekao je Laća sinoć.

Marina Tucaković

Foto: ATA images

- Mislili smo da je karcinom napredovao i da je pukao odliv i da je to uzrokovalo problem. Sada je u "Dr Dragiše Mišovića", na intenzivnoj, u jako je lošem stanju, na kiseoniku. Poslala mi je poruku, to znači da je malo živnula, ali videćemo. Doktori nisu davali nikakve prognoze, menjaće se iz sata u sat - rekao je Laća i dodao:

- Zahvalan sam svim dobrim ljudima koji šalju pozitivne misli i zahvalan sam patrijarhu koji je očitao molitvu - zaključio je Laća sinoć, a prenose mediji.

SrbijaDanas

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: