NA PUTU ZA BG MATEJ UPOZNAO MISTERIOZNU DEVOJKU IZ HERCEGOVINE! Drugari potvrdili - "Dopisivali se, ugovarali viđanje"
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Matej upoznao devojku iz Hercegovine, s kojom je razmenio brojeve telefona i ostao u kontaktu do samog nestanka.

Pune četiri nedelje traje potraga za nestalim Splićaninom Matejem Perišem koji je u noći 30. na 31. decembra nestao u Beogradu bez traga. On je u naš glavni grad došao sa društvom iz Splita da dočeka Novu godinu.

Društvo je kobne noći bilo u Beton hali u klubu "Gotik" odakle se Mateju naknadno gubi svaku trag. Policija od tada traga za nestalim mladićem, a Matej Periš je na putu iz Splita ka Beogradu, dan pre nego što je nestao, na jednoj benzinskoj pumpi navodno upoznao devojku iz Hercegovine, s kojom je razmenio brojeve telefona i ostao u kontaktu do samog nestanka.

Policija od tada traga za nestalim mladićem, a poslednje je u sklopu istrage pretraženo i Veliko ratno ostrvo gde je poslednje uhvaćen signal Matejevog telefona.

"Matej i njegovi drugovi iz Splita su krenuli za Beograd preko Zagreba. Oni su svojim kolima došli u prestonicu Hrvatske, pa su tu u jednoj agenciji iznajmili kombi i uputili se ka Srbiji. Navodno, oni su zastali na jednoj pumpi da natoče gorivo i tu su sreli neke devojke iz Hercegovine. Matej je ušao u priču s jednom od njih, pa su čak i razmenili brojeve i nastavili da se dopisuju celog tog dana", kaže izvor Kurira i dodaje:

 

"Međutim, komunikacija je prestala u večernjim satima, kada je Periš izašao u grad i ostao bez interneta. Još uvek nije poznato da li se on o nečemu dogovarao s tom devojkom. Pretpostavlja se da su njih dvoje ugovarali viđanje u bliskoj budućnosti. Uglavnom, kad je devojka čula šta se desilo, da je Matej nestao i da ga traži ceo region, izuzetno se uznemirila. Potresla ju je ta vest iako su se tek bili upoznali", navodi izvor.

Prijatelj Mateja Periša koji je želeo da ostane anoniman potvrdio je za Kurir da je on na putu ka Srbiji upoznao devojku.

"Njegovi drugovi koji su se posle nestanka vratili u Split govorili su o tome. Devojka je navodno bila s drugaricama u nekom malom automobilu", rekao je prijatelj nestalog momka.

Podsetimo, ovo je druga devojka koja se spominje u slučaju nestanka Splićanina. Naime, u žižu javnosti dospela je Maja Sopta iz Splita, Matejeva prijateljica, koja je ispitivana i u policiji. Za nju se veruje da je poslednja osoba sa kojom je Matej Periš (27) pokušao da ostvari kontakt neposredno pre nego što je istrčao iz kluba "Gotik" i nestao bez traga.

Za Splićanku Maju, inače sestru Periševog prijatelja, saznalo se tek kada je policija utvrdila da je poslednji kontakt koji je Periš nemaravao da ostvari telefonom zapravo njen broj. Reč je o devojci koja redovno dolazi u Beograd u noćni provod, tako da dobro poznaje naš grad.

(Mondo/Kurir)

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano