NA TEŠKIM MUKAMA! Čolak podelio dragim ljudima srednje budžete, a onda je shvatio da neće imati DOVOLJNO za sve! (VIDEO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Moraće da odluči!

Naredni srednji budžet Bane Čolak je namenio Marku Đedoviću.

Srednji budžet Đedoviću, znam ga najduže od svih u kući. Znam ga pre rijalitija, tad mi je rekao da nikad ne bi ušao. Ove sezone nemamo nikakve svađe, ne družimo se, da bih mu dao veliki budžet, ali znam kakav odnos imamo. Znam koliko gotivi moju Ivanu,

676

Volim njenu blesavost. Ja deljenje budžeta ne komentarišem, jer ne znam ko kakve odnose ima. Tako da, hvala tebi za budžet - rekao je Marko.

Mali budžet za Aleks. Moram dati mali budžet Aleks, nemamo neki odnos sad. Smatram da ne treba da gubi honorare na gluposti, da treba drugačije da reaguje, ovo joj je treći rijaliti. To su ružne scene za devojku - rekao je Bane.

Slažem se, neće se ponoviti - dodala je Aleks.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Sledeći srednji budžet daću Mateji, njemu skoro uvek dajem te srednje. Mateja, znaš šta mislim o tebi, dosta mi pomažeš na radiju, zanimljiv si, harizmatičan. Stvari koje radiš su mi zanimljive. Poštujem što nisi treći put ušao u vezu, ali smatram da je Anđela devojka za tebe. Retko kul devojka. Ti si vaspitan, imaš kodekse, kućno vaspitanje. Prema meni si top. Od mene srednji budžet. Sledeći srednji budžet dajem Janjušu. Možda ove sezone imamo i najbolji odnos. Nemam ništa loše da kažem, zna šta sam mu zamerio u četvrtoj sezoni. On je zaj*bant, sprdač ovde, to od ljudi ovde ne može da ispliva. Nadam se da ćemo naći zanimaciju za sve nas - govorio je Čolak.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Sledeći srednji budžet ide Sandiju, sa sandijem volim da se družim. Znaš šta mu zameram. Uvek sam ga savetovao da neke stvari smanji. Ostaćeš poznat po krađi stvari, pamet u glavu. Srednji budžet Franu, dobri smo. Ti radiš ono što osećaš, tako i treba da radiš. Ti si neko ko je spontan, takav treba da ostaneš - istakao je Čolak.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Imam još tri srednja... Sledeći srednji daću Neveni Savić. Mi smo od prvog dana top. Imamo neki čudan odnos. Drago mi je da smo ti pomogli revijom. Uzmi se u pamet, smatram da u nekim stvarima grešiš. Razmisli šta radiš, nemoj da srljaš, manje alkohola - rekao je Bane.

Hvala i hvala za reviju, jako sam ti zahvalna - dodala je Nevena.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P./pink.rs

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano