"NADAM SE DA JE OPRALA ZUBE PRE LJUBLJENJA, jer joj se pre toga IS**O U USTA!" Dejan ISPONIŽAVAO Dalilu
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Zadrugari su sinoć imali prilike vide situaciju pomirenja između Dalile Dragojević i Filipa Cara, Dejan Dragojević je sve vreme negodovao i psovao.

 

- Sasvim normalno, ovo je čista emocija. Nadam se samo da je Dalila oprala zube pre ljubljenja jer joj se pre toga on pos*ao u usta. Moje suze su nečiste i neiskrene a ovo je čisto i lepo. Ona je samo par sati pre ovoga rekla da želi porodicu, da me voli, da oseća... Kada je videla da ne može da dopre do mene, onda dođe i pomiri se sa njim - rekao je Dejan.

Za ovo jesi u pravu. Ali zašto ja nisam u pravu kada kažem Dejanu da je trebao da drži stav a ne da plače - dodao je Filip. - Moj stav je ostao isti, ali emocija nije, zato sam i plakao - dodao je Dragojević.

 

- Ja kao i do sada u izlaganju, moram reći da mene njihove strane ne interesuju. Mislio sam da je manipulisala Dejanom i dalje mislim da je to radila, jer nije ona baš toliko luda. Ako je uzmemo za ozbiljno i tada i sada, onda je devojka za ludnicu, a ja mislim da nije. Nije ona njega volela to je svima jasno, to su čiste malverzacije bile jer se zadesila u toj situaciji. Normalno je da Dejan plače posle svega, biće normalno i za pet meseci da kada se seti pusti suzu. Tako mi je normalno i ovo što vidim sa Dalilom i Filipom, ja sam znao odavno da ona njega voli. Meni je ovo apsolutno logičan sled stvari. Neću nikoga da perem, samo kažem kako jeste - naveo je Đedović.

 

Dejan Dragojević

 

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

 

- Ovo go*no od žene, koja je ukaljana ovde i ja još veće go*no zajedno sa njom, više neću dozvoliti da ona bude monstrum a on da plače i bude jadan - dobacio je Filip

Ako sve ovo bude imalo dobru podlogu, možda ćemo biti dobro prijatelji. Ja ne znam da li ćemo mi završiti zajedno, ali kažem ono što mislim - dodao je Car. - A ovaj poljubac kao ne znači ništa? Znam ja odlično da Car ne misli ovo što priča, ali svakako ima prava da kaže sve što poželi - rekao je Đedović.

- Sve vreme su svi govorili da Dalila ovo radi Dejanu radi Cara - govorio je Filip. - Ona je i dokazala da je to tako - dobacio je Dragojević.

- Ispada da ja njemu mislim loše, hajde onda da mu uradim dobro i da ih pomirim ponovo. Uvek ću ja u kontru, prevrnuću igricu opet, ja sam uvek kontra- dodao je Car.

 

Dalila Dragojević
Dalila Dragojević
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

- Meni je ovo normalnije u emotivnom smislu. Nisam šokiran pomirenjem, sve vreme sam znao šta se dešava. Drugi su možda bili šokirani, a meni je sve ovo bilo ločigno. Sve vreme sam komunicirao sa Dalilom i Filipom i u skladu sa tim sam sve znao i zaista nemam ništa protv ovoga - dodao je Đedović.

- Moram reći, kao neko ko je bio u braku, Dejan je za dosta toga u pravu. Kada voliš, razvod je isti bol kao kada izgubiš nekoga najvoljenijeg. Razumem i Cara, koji je dečko sa ulice, koji nije navikao da pokaže svoje slabosti i svoju patnju. On nije u tom fazonu pa i njega razumem - izjavio je Luks

Izvor: SD

 

 

 

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano