Najgoreg pedofila brutalno ubio drugi zatvorenik da bi OSJETIO KAKO JE BILO DJECI koju je zlostavljao

Ficdžeral je „pažljivo planirao“ napad, jer je želio da žrtva „osjeti ono što su osjećala sva ona djeca“, rečeno je na početku suđenja Fidžeraldu u Kraljevskom sudu u Kingstonu na Halu.

Hakl je služio kaznu od 22 doživotne robije zbog seksualnog zlostavljanja 191 djeteta kada ga je Ficdžerald napao, a tužilac je u srijedu rekao da je Ficdžerald davio Hakla, nabio mu olovku u nos sve do mozga i da ga je silovao kuhinjskim priborom. Osim toga, zario mu je u vrat oružje napravljeno od šrafa i istopljene četkice za zube. Prema riječima tužioca Alistera Nila Mekdonalda, Hakl je oktobra 2019. ubijen u „dugom napadu smišljenim tako da bude ponižen“.

Ficdžerald, koji je osuđen na zatvorsku kaznu u neodređenom trajanju 2009. zbog silovanja, poriče krivicu za ubistvo s predumišljajem.

Robijaš Ronald Mariner zatekao je Ficdžeralda u trenutku kada je opkoračio Hakla i davio ga. Hakl je ležao sa licem okrenutim ka podu, a glava mu je bila u lokvi krvi. Kad su dotrčali čuvari i odvukli Ficdžeralda, rekao im je: “Mislim da sam ga ubio, mrtav je”. Prilikom pretresa kod njega su našli električnu cigaretu, dva kondoma, žicu od gitare i flašicu lubrikanta. Čuvari su pokušali da reanimiraju Hakla, da bi mu u 12.30 bila konstatovana smrt. Obdukcija je pokazala da je umro od posljedica davljenja omotačem za električne kablove. Imao je masnice i oderotine po cijelom tijelu i silovan je predmetom dužine deset centimetara.

Tužilac Mekdonald je rekao da je Ficdžerald dan nakon ubistva rekao zatvorskom psihologu da je toga dana namjeravao da ubije dvojicu ili trojicu, ali da se „veoma dobro zabavljao“ s Haklom, kao i da bi volio da je mogao da skuva dijelove njegovog tijela, jer odavno razmišlja o tome da ubija ljude kako bi ih pojeo, prenosi Blic.

Fidžerald se navodno izasnio da nije kriv, nadajući se da će ga sud poslati u bolnicu.

U razgovoru s psihologom dr Šenoj, Ficdžerald je rekao: “Ovo je čovjek koji siluje i zlostavlja djecu iz zabave. Mogao je i da ih ubije. Sklon sam da vjerujem da je otišao dalje od silovanja…. Kad je ležao dole sa spuštenim pantalonama, znao je šta ga čeka. Sigurno nije uživao”.

Porota će odlučiti da li je Ficdžerald kriv za ubistvo s predumišljajem ili ubistvo iz nehata zbog smanjene uračunljivosti, kako tvrdi odbrana. Optuženi navodno pati od poremećaja ličnosti, psihopatije i poremećaja rodnog identiteta.

 

Ričard Hakl je osuđen na 22 kazne doživotne robije u Centralnom sudu Engleske i Velsa “Old Bejli” 2016. godine zbog silovanja 200 djece uzrasta od šest mjeseci do 12 godina. Fotograf iz Ešforda u Kentu napadao je djecu dok je volontirao u sirotištima u Maleziji i Kambodži, a uhapšen je nakon što je dijelio fotografije i snimke silovanja djece s pedofilima širom svijeta. Kada je uhapšen, u njegovom stanu je nađen priručnik sa uputstvima za pedofile, koji je počeo da piše.

IZVOR: SRPSKA INFO

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: