NAJLEPŠI RAZLOG DA OBRADUJETE NAJVAŽNIJU ŽENU U SVOM ŽIVOTU: Ko s ljubavlju poklanja, ljubav mu se vraća - evo i kako!

Osim što ljubav i pažnju treba da poklanjamo svakog dana onima koje volimo, možemo im darovati i lep poklon i na taj način pomoći lepu humanitarnu akciju namenjenu svim mamama.

Šta je za vas ljubav? To je pitanje “kako si”, “da li je sve prošlo kako treba?”. Skuvana kafa i pripremljen omiljeni doručak. Srce u inboksu i poljubac za laku noć. To je podrška kada je teško, vetar u leđa kad ponestane snage. Ljubav je devojka i topao zagrljaj koji miriše na slatko! Ljubav je kada bezuslovno voliš nekog bez koga tebe ne bi bilo na ovom svetu, nekog ko je disao s tobom, nosio te ispod srca, budio te i uspavljlivao poljupcima, čekao kada nisu bio tu. To je mama čiji glas znači da će sve biti u redu. Ljubav je tetka s kojom su uvek bile nezaboravne avanture i ludorije, neko s kim si išao na sladoled u januaru, neko ko je znao za jedinicu iz fizike i za prvu simpatiju… Ljubav je baka koja pravi najbolje krofne, koja grli najsnažnije, neko kome je srce veliko kao kuća, a duša topla i nežna. Ljubav je sestra s kojom se svađaš, koja ti potroši toplu vodu, pojede poslednju kocku čokolade, neko ko ti ukrade duks bez pitanja, neko koga voliš najviše na svetu.

Za sve divne žene u vašim životima najveća radost je da ste tu i da ih volite. Pokažite im svoju ljubav svakog dana, a nekada i jednim malim znakom pažnje, poklonjenim od srca. Neka to bude nešto što asocira na toplinu, udobnost i bezbrižnost, nešto što miriše na dom- pidžama proverenog kvaliteta koju će dugo nositi i koja će ih uvek podsećati na vas. Potražite ih u Extreme Intimo radnjama i vašim dragim damama ulepšajte novogodišnje praznike! Tokom 2021. godine kompanija je donirala opremu porodilištima i spavaćice za porodilje iz zemlje i regiona, a sada nastavlja u istom duhu. Za svaku kupovinu ženske novogodišnje pidžame u decembru mesecu, Extreme Intimo donira jednu spavaćicu porodilištima širom zemlje.
I ove godine poklanjamo zajedno!️

 

Izvor: mondo.rs

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano