Najluksuznija u kraju: Ovo je kuća Dalile i Dejana koju će njen otac PREPISATI ZETU (FOTO)

Danima ne prestaje da se priča o prevari koju je Dalila Dragojević počinila u rijalitiju i supruga Dejana prevarila pred njegovim očima sa Filipom Carem.

Zbog toga je Dalilin otac, Husa Mujić stao na strani bivšeg zeta kome želi da prepiše kuću u kojoj su zajedno živjeli.

Dalila i Dejan prije Zadruge živjeli su u kući u mjestu Gornji Šepak, u Bosni i Hercegovini, gdje su napravili dom na zemlji njenog oca. Oni su je opremili po najnovijim standardima, kako su željeli.

Samim tim, u ovom selu, njihova kuća važi za jednu od najluksuznijih. Inače, ovdje su do skoro bili majstori, koji su napustili radove.

Međutim, Dalila više neće moći da živi u njoj, kako je njen otac otkrio, ova nekretnina biće prepisana upravo Dejanu.

– I ne treba da se vraća. Šta će se vraćati? Gdje ga se vrati? Sa onim Filipom da se vrati? Ovdje ne može živeti, tu Dejan živi sad – rekao je Huso za Telegraf.

 

– Njemu treba kuća. On je uvijek dobrodošao i njemu će biti prepisana. Ja ću njemu prepisati. Tu je kuću on pravio sa njom, a on poslije neka sa njom radi šta hoće. Ja ću je prvo njemu prepisati, a on može poslije da je baci, zapali. Šta god hoće sa njom. Ja ga izdati neću, Dekija – rekao je.

Inače, Dalila je tokom svađe u Bijeloj kući otkrila da ne želi da se vrati u ovaj dom.

– Kuća koju smo napravili, tu su najljepše uspomene. Svaku pločicu smo kupovali zajedno. Kad bude došlo do te situacija, treba ostati ili da on živi tamo, po mom mišljenju. Ja ne planiram u tu kuću da se vraćam. Planiram da mi bude vikend atrakcija, kad želite da pobjegnete od buke. Ne bih mogla da živim tamo i provodim vrijeme u toj kući. Nije to uzmi slike i skloni do zida, sve je uspomena – rekla je Dalila.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: