"NAJVIŠE JOJ JE STALO DO MENE!" Car progovorio o odnosu sa Aleksandrom i komentarima da joj se dopada Kristijan, pa otkrio i šta misli o vezi svoje prijateljice Monike: "Ako je ona srećna...
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

U ovonedeljnoj emisiji "Izbacivanje" voditelj Darko Tanasijević razgovarao je sa Filipom Carom, koji je ove nedelje bio jedan od najaktivnijih zadrugara.

Najpre su se osvrnuli na njegov odnos sa Aleksandrom Nikolić, sa kojom je Filip bio u kratkom ljubavnom odnosu.

Malo sam naglo krenuo u sve to jer nisam imao baš susret sa tim da vodim život sa toliko žena. Spontano smo krenuli, kako je bila žurka, i ja dok se ne zaljubim i nisam baš za nešto da gledam samo tu osobu. Nisam znao da će joj sve smetati i pogoditi. Očekuje od mene da joj pokažem da nije tako, ali ja to ne mogu u tako kratkom ruku. Možda to izgleda ružno, pokušavam da joj priđem ne bi li to izgladio, ali ona je postavila neki zid. Kao da mi gestikulacijom lica, poluljubomornim pogledima, čini mi se da joj je krivo, da joj fali pažnje, da joj dokažem da mi je stalo. Totalno sam kontradiktoran kad su ljubavni odnosi, ne znam šta bih rekao o Aleksandri. Sviđa mi se, ima kvaliteta. Ona čvrsto stoji sa svojom odlukom, vidim da joj prija moja pažnja. Ona mora pokazati da je čvrsta, vidi se da ceni sebe. Mislim da joj je najviše stalo do mene od svih muškaraca, ali ja sam to što jesam. Sviđala mi se, i dalje, ali manje, nismo imali neki fizički kontakt. Ja sam slobodan - rekao je Filip.

Darko je pitao Filipa kakav je njegov stav o komentarima zadrugara da se Aleksandri dopada Kristijan Golubović.

Devojka da gleda 30 godina starijeg muškarca, to ne pije vodu. Oženjen je, ima decu, suludo je da se veže za njega.

Mislim da je to prazna priča - rekao je Filip.

Oni su se osvrnuli i na Filipov odnos sa Monikom Horvat, sa kojom se Filip poznaje dugo godina unazad i sa kojom je davno bio kratko u emotivnom odnosu. On je prokomentarisao i kako vidi njen odnos sa Jovanom Tomić Matorom.

Video sam da mnogi misle da mi foliramo. Ona mi je prijatelj, i uvek ću je tako gledati. Mi u ljubavnom smislu nikad ne bi mogli izdržati, kao deca smo imali nešto sitno. Ovde je našla Matoru, sjajno im je, ispunjene su. Matora joj posvećuje dosta pažnje, mislim da će se vremenom Monika socijalizovati uz nju. Ja sam rekao da je sebična i da gleda sebe, to može biti i vrlina i mina. Ovo sa njima je iskrena, realna priča. Vidim da su srećne, pa ja kao njen prijatelj onda moram biti i ja - rekao je Filip.

Zadruga 4 - Filip Car o Aleksandri, Moniki i Matoroj - 21.09.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

pink.rs

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano