Nakon klipa na kojem se vidi da Car muva Milicu Kemez, Aleksandra se razbesnela, a onda su je zadrugari utišali: Zaljubljena si u Kristijana! (VIDEO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Zadrugari misle da Aleks ima osećanja samo za Golubovića.

U Beloj kući uveliko je u toku emisija "Gledanje snimaka".

Zadrugarima je prikazan klip na kom Filip Car muva Milicu Kemez. Za vreme gledanja klipa se oglasila Aleksandra Nikolić.

Ti si lažov i manipulator, ne znam šta mi je sve ovo trebalo. Sve je evidentno. Milica mi je rekla danas. Više me ne zanima, vređa mi inteligenciju, pravi me budalom - rekla je Aleks.

 

Milica mi je rekla da sam joj simpatičan i da imam kao neki "X" faktor. Ona je meni presimpatična i prelepa. Šebez mi je super momak, on i Milica provode dosta vremena zajedno - rekao je Car.

 

 

Meni je jako zanimljivo ovo ovako. Sa svima pričam i šalim se. I prošle godine je bilo tako, njih 10 na mene. Aleksandri sam rekla ovo za Filipa, da mislim da je nesnađen. Rekla mi je da nije zaljubljena u njega. Meni izgleda da se Aleksandri sviđa Kristijan, i da su zato oni postali drugari. Mene ovde niko ne zanima, ne padam na te žvake - rekla je Milica Kemez.

Ona se zeznula što se primila na njegovo saučešće. Njemu se ni jedna ne sviđa ovde, on je video školu od Tomovića. Ne može on kao Tomović. Aleks je zaljubljena u Kristijana - rekla je Rada Vasić.

 

 

Zadruga 4 - Zadrugari gledaju klip na kom Car muva Milicu Kemez - 17.09.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

Zadruga 4 - Zadrugari o muvanju Cara i Milice Kemez - 18.09.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

PINK.RS

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano