NAKON ŠTO JOJ JE UDARIO NA TAKIJA, OGLASILA SE MAJA! Žestoko mu UZVRATILA udarac: "Opijati su te POJELI!"
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Radomir Taki Marinković raskrinkao je nesuđenog zeta Filipa Cara, bivšeg dečka svoje ćerke Maje Marinković, i izneo njegov "prljav veš" i svemu što je Maji, dok su bili u vezi, radio iza leđa, što je naišlo na veliki odjek u javnosti.

Tim povodom se za naš portal oglasio Carev najbolji prijatelj Bruno Uremović, koji je bez dlake na jeziku Takiju poručio da bi mu bilo bolje da se pozabavi ponašanjem svoje ćerke, a ne svojom željom da bude u centru pažnje.

 

- Taki treba da ide na štelovanje mozga... Treba da pomogne ćerki da ne radi to što radi,  a kad već nije, bolje da ćuti. Frajer je željan pažnje kad priča ovakve priče, a zna šta mu je ćerka radila... Rekao sam već, Maja je kao drug dobra i kao osoba, ali za ljubavnu vezu katastrofa i toga su svi svesni. Ovakvi navodi su samo klasičan potez očajnika... - rekao je Bruno, što je razbesnelo Takijevu ćerku Maju, koja nikome ne ostaje dužna.

 

Nakon ovoga se oglasila Maja, koja je na ovaj napad odgovorila žestokom provokacijom.

 

- Te sitne mangupe na baterije ne bih preterano komentarisala, mislim da oni nemaju šta da našteluju s obzirom na to da su im opojne supstance odavno izjele moždane ćelije - kaže Maja, koja je istakla i kako komentariše Brunove tvrdnje da Taki ima "očajničke poteze".

 

- Prerano su ih zanela svetla velikoga grada, a oni, koji su se konačno dočepali Beograda, nemaju za pravo da komentarišu ostvarene ljude koji su ovde rođeni i koji su ime u ovom gradu. Ko još uzima za ozbiljno baljezganje nekih Indijanaca iz Crikvenice... Ma, dajte molim vas! - rekla je Maja koja je stala uz svog oca i potvrdila njegove navode.

 

- Sve sto je Taki rekao vezano za Beč je istina, ja imam i dokaze za to. Nisam htela da se bavim tom temom jer ja nisam cinkaroš, za razliku od Filipovog okruženja, tako da toj temi ne bih davala na značaju - istakla je ona

Izvor: SD

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano