NAPUSTILA ZADRUGU - otišla iz Šimanovaca u ZORU! Posle scene sa Mensurom - CIRKUS! Darko sa njom IZA KAPIJE

Rijaliti zvezda Mina Vrbaški sinoć je bila gost u studiju "Zadruge" kod Dušice Jakovljević.

 

Mina je govorila o aktuelnim temama, pa se osvrnula i na svog bivšeg momka Mensura Ajdarpašića koji je u novoj vezi sa maloletnom Milicom Veselinović.

Mina Vrbaški
Foto: Instagram printscreen/minavrbaski
 
 

- Dobijam klipove gde me ona svakodnedno spominje, a ja devojku ni ne poznajem. Ne znam šta bih rekla. Rekli su mi da je ušla zauzeta. Nemam ja šta da zamerim njoj, ona ima 17 godina i jasno mi je jer sam ja imala te godine, ali sam se ja drugačije ponašala na početku. Ne znam šta je čeka ako ostane u tom odnosu, ne dogodilo se nikome - rekla je Mina i dodala:

- Par puta sam rekla kao sebe da gledam, mada on nije mnogo zagrejan za nju. Sećam se kako se ponašao kada ja pogledam u nečije patike, a dozvoljava mnogo toga. Deluje mi da nije iskren, možda je ušao iz nekog inata, kao i ja kada sam ulazila u tu priču. Mislim da će uspeti da ostanu zajedno, ali mislim da će biti turbulentnija od naše. Ja nisam lomila i vrištala i drala se na početku. Ponekad deluje kao da nema života u njoj, ona je dete, mislim da se pogubila - govorila je Mina

Dok su bile reklame, starleta je snimila stori gde se u pozadini vidi njen bivši, a po završetku programa, Mina je objavila na Instagram "Cirkus".

 

Mina Vrbaški
Foto: Instagram printscreen/minavrbaski

Verujemo da je to na konto svih dešavanja u rijalitiju

 

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: