NAŠLA RAME ZA PLAKANJE Dalila se požalila Anđeli na Cara, Dragojevićka priznala koliko joj on znači: Želim da popravim neke stvari!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Dalila Dragojević nakon svađe sa Filipom Carem otišla je u pušionicu gde su sedeli Marko Janjušević i Anđela Đuričić, pa im se požalila na sukom koji je imala sa Filipom.

605898_screenshot-30_iff.png?t=1643446381

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Ja ako mešto krenem da kažem, kaže idi u svoj krevet. Nisam ja igračka! Kaže mi ideš u zamrzivač... Čim vidi da podglađuješ... Hvala, tu si uz mene, ja poštujem i želim da popravim neke stvari, ali čim kažem jednu reč, on kaže da idem u svoj krevet. Držala sam se za glavu, boli me glava... Kaže ne možeš da se držiš za glavu - pričala je Dalila

- Ja ako mešto krenem da kažem, kaže idi u svoj krevet. Nisam ja igračka! Kaže mi ideš u zamrzivač... Čim vidi da podglađuješ... Hvala, tu si uz mene, ja poštujem i želim da popravim neke stvari, ali čim kažem jednu reč, on kaže da idem u svoj krevet. Držala sam se za glavu, boli me glava... Kaže ne možeš da se držiš za glavu - pričala je Dalila.

 

- Nisi ti karakter koji će da klipa glavom i kaže "Važi" - govoria je Anđela.

605899_screenshot-31_iff.png?t=1643446381

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Ja neću da dolazim u svađe, ne sa njim, nego uopšte. Hoću da razmenim mišljenje, da i ja nešto kažem - rekla je Dalila.

 

- Pusti ga, najbitnije je da je vama lepo - dodala je Anđela.

- Sad ne da ću dva dana zamrzivač, nego pet meseci - istakla je Dalila.

alo.rs

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano