Navori dobio svoje polufinaliste

Završeni su četvrtfinalni  okršaji u okvir Placidium of Navori lige i nakon jako zanimljivih BO3 serija dobile smo učesnike polufinala i ekipe koje će juriti titulu ove fantastične lige.

8.3.2021. u prvoj BO5 seriji snage če odmjeriti ekipe "Divljana" i "Cumbersa". Naime "Divljani" su u četvrtfinali na krilima Yudaiia, Žarvixa i Krojača Sudbine izbacili ekipu "Astro Pisslows" rezultatom 2:1 i nakon velike borbe kako na Riftu tako i vam njega uspjeli svojoj ekipi osigurati napad na titulu i duel sa sjajnim i do sada nezaustavljivim "Cumbersima". "Cumbersi" su naspram sebe imali jakog favorita, ekipu Intensity Esports i nakon prvog gejma koji je bio popriličan stomp, koji je završen u 23. minutu sa Shelly koja je zaplesala u protivničkoj bazi u drugom gejmu morao dosta da se pomuči i nakon sjajne borbe  i base race-a na krilima Diable i Kawaii Potatoa uspio da nakon odlučujućeg team fighta sruši Intensity i tako osigura sebi ovo veliko finale i duel sa sjajnim crnogorskim predstavnikom ekipom "Divljana". Prosto, Intensity je bio oslabljen neigranjem Alekse "IreliaIRL" Grubića i taj se nedostatak itekako primjetio na riftu.

 

U drugom polufinalnom meču koji je na programu 09.03.2021. od 20:00 snage će odmjeriti "Team Reject" i trostruki šampion i trenutni branilac titule ekipa "S18", tj. "Clouded Leopardsi". "S18" je poprilično lako izašao na kraj sa ekipom "Please Safety" i jednostavno kada Fikus, Gari i Maik igraju na nivou na kome smo navikli da ih gledamo ova ekipa nema takmaca i postaju sila koju je nemoguće zaustaviti. "Reject" je imao dosta teži posao i u svojoj BO3 seriji borili su se sa ekipom "LFD", finalistom prethodnog održanog turnira i nakon drugog gejma koji je "LFD" odnio u svoju korist i najavio potencijalni reverse sweep uspio da pronadje svoj mir i da uz pomoć kvaliteta koji imaju igrači na samom riftu kao i sjajnom draftu njihovog coacha cl0xa uspio odnijeti pobjedu i osigurati duel sa jednim od glavnih favorita za osvajanje ove lige.

 

Da li ekipe "Divljana" i "Team Rejecta" imaju snagu za upset ili ćemo gledati toliko dugo očekivano i najavljivano finale između "Cumbersa" i "Leoparda" saznaćemo u ova dva dana ekskluzivno na programima "DžonsaTV" Trovo kanala.

 

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: