NE MOŽE VIŠE DA SE SUZDRŽI! Dalila progovorila o INTIMINIM ODNOSIMA sa Carem - Dejan menjao boje

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" jedno od pitanja je bilo upućeno Dejanu Dragojeviću, a odnosilo se na njegov brak sa Dalilom Dragojević.

- Da li su u "Zadruzi 3" svi bili u pravu kada su rekli da ste kao baba i deda - glasilo je pitanje

- Nisu bili u pravu, mi smo imali problema ispod pokrivača i tu rešavali stvari. Gledali smo ovo kao posao, i prikrivali te ne stvari - rekao je Dejan.

- Ja sam njih tako komentarisao da su kao baba i deda, mislio sam da će i ovde tako, ali su zasijali sada. On se i dalje nada, nije u vinkli. Od samog starta se to videlo - rekao je Marko Đedović.

Dejan Dragojević, Ivana Šopić

Foto: Youtube Printscreen/ Zadruga Official

- Ja ne bih menjao nijedan delić našeg života - rekao je Dejan.

- Zato što voliš, ali kada prestaneš nećeš više, ja sam tako mislio i drugi tako misle - rekao je Marko.

- Kako se osećaš povodom toga da si ljubavnik? - glasilo je pitanje.

Dalila Dragojević, Filip Car

Foto: Youtube Printscreen/ Zadruga Official

- Bio sam sve, samo još trandža nisam bio - rekao je Car.

- Jasno je da ne voliš slabiće kao Dejan, da li ti je jasno da sa Carem nećeš moći kao sa Dejanom? - glasilo je pitanje.

- Ja nikada ne želim te konflikte, ja sam se oduzela kada je bio situacija kada se Car obratio Dejanu. Ja znam obojicu kakvi su kada puknu. Ne bih volela da dođe do konflikta, to što smo se pokrivali po glavi to je zato što nismo želeli da se vide poljupci. Ali kako dani prolaze ne možeš da se suzdržiš. Ja kažem Filipu pazi kako pričaš, meni bude glupo, ne bih volela da dođe do fizičkog obračuna, uvek će se slomitii na meni. Dejan je i te kako bio muškarac. On je mene poštovao i cenio, evo i sad dokazuje da me i dalje poštuje posle svega. Smatram da nisam zaslužila njegovo pštovanje posle svega, smatram da sam zaslužila da mi kaže sve najgore.Dejan i ja smo naše konflikte rešavali ispod jorgana jer nisam želela da se ljudi slade sa nekom našom mukom i nesrećom. Imali smo svađe ispod jorgana. Ja Filipu kažem da pred ljudima ne govori neke naše probleme. Ljubili smo se ispod pokrivača da se ne bi videli poljupci. Sa Dejanom sam bila u braku, dugo vremena smo bili zajedno. On nije želeo da mene kompromituje na bilo koji način, počevši od tog s*ksualnog čina pa na dalje. Kod Filipa je drugačija situacija. Ne znam kako se suzdržati u tim situacijama.  - rekla je Dalila

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: