"NE POSTOJI TA SILA, UGOVOR, KOJI BI MENE ZADRŽAO!" Tomović URNISAO Maju zbog Joce: "Sa motora u KOLICA!"

Danas u toku porodičnog sastanka, Vladimir Tomović je odlučio da konačno kaže svoje pravo mišljenje o Maji Marković, budući da je ćutao sve vreme zbog Alena Hadrovića, koji mu je prijatelj. On je rekao da žestoko osuđuje njen postupak ostavljanja verenika, Jovice Putnikovića, nakon što je imao saobraćajnu nesreću.

- Sada ću se osvrnuti na Maju Marković, ja sam dugo ćutao i bio sam neko ko ima obzira zbog Alena i kompletne situacije, ali ja sam bukvalno samog sebe izjedao, jer sam govorio reči koje ne mislim, što sam morao da sputavam sebe. Da sam doživeo od nekoga za koga sam emotivno vezan napolju strada, ne znajući, nisi ni otišla do bolnice, ne postoji ta sila, taj papir ili ugovor, koji bi mene zadržao da ne odem kod osobe da je vidim i zagrlim. Kada je došao Bora i rekao njegove reči koje je on poslao, a to je "Idem da se izduvam, nek me nema" i otišao je, znamo i gde, iz sedišta trkačkog motora, u invalidska kolica, na sondu. - govorio je Vladimir, pa nastavio:

 

Vladimir Tomović
Vladimir Tomović
Foto:Youtube printscreen/Zadruga Official
 
 

- Osoba koja u ovom trenutku mora da bude kao što je on, nikako toj osobi nije bilo mesto ovde, nije smela to da dozvoli. Od tog dana i tog trenutka se borim sa tim da kažem tebi, izgubila si svaki kredibilitet kod mene. Ja moram da navedem osobu koja je bez stida, bez srama, to za moral, za to nisam kompletan. Uradila si to zlodelo, gde su druge devojke kada se navelo da je otišao u smrt, plakale, a ti nisi pustila suzu, ja sam tada video o čemu se radi - rekao je Tomović.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

 

srbija danas

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: