"NE VIDI SE LICE NA SNIMKU! DOTIČNA NEKA POGLEDA!" Sevaju prozivke između Mine i Miličine majke

Izjava Ane Veselinović, majke sedamnaestogodišnje Milice, izazvala je ogromnu prašinu u javnosti.

 

Naime, ona je javno potkačila Minu Vrbaški, jer se, kako Ana kaže, previše meša u Miličin odnos sa Mensurom Ajdarpašićem, a i neretko komentariše njenu ćerku u negativnom kontekstu:

Upravo sam dobila jednu Mininu izjavu. Mina je počela mnogo da se meša, to ću ja da rešim spolja, ja ću tome da stanem na put onako kako ja mislim da treba. Ne sigurno na neki nasilan način, ali onako kako ja smatram da treba! Milica sigurno nema ništa protiv nje, ja to tvrdim, jeste izjavila da želi da dokaže da nisu sve devojke od 17 godina kao Mina Vrbaški, ali je time samo želela da kaže da nemaju sve devojke takvu prošlost, ništa više - rekla je Miličina majka.

 

- Mina se ovim povodom oglasila, pa prokomentarisala ovu izjavu i žestoko uzvratila. Takođe, bivša zadrugarka je nedavno, u emisiji "Pitam za druga", pokazala snimak Milice, koji je takođe izazvao lavinu reakcija, a Ana je poručila da se na klipu ne vidi Miličina faca:

- Dotična gospođa za početak prvo neka pogleda isti snimak, pa ako ne vidi dobro, onda uzme neke naočare! Evo, ne znam ni šta da kažem na tvrdnju da se Milici ne vidi lice na snimku! A što se tiče kako ona kaže, da će meni stati na put... Pa, evo, baš sam se zabrinula! Jedino gabaritom da me porazi! To da! Ako želi da igra rijaliti, onda neka izabere nekog manje upućenog! Jer ja nisam tamo, ali me u mojoj igri nece pobediti! - odbrusila je Mina.

Izvor: SD

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: