NEDELJNI HOROSKOP od 6. do 13. MAJA
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

OVAN

Kad ti je stalo do neke osobe onda joj to i pokazi. Znamo da si slab sa emocijama, ali ne dozvoli da je izgubiš baš zbog ne pokazivanja da je voliš. Neko drugi će je ubjediti da je voli više, a tvoja ljubav bez obzira što je jača pašće u vodu. 

BIK

U ljubavi neće biti nekih većih promjena. Zbog toga se posveti malo druženju sa svojim prijateljima. Vrijeme je da se malo vratiš i posvetištome. Ovih dana si previše preokupiran poslom, pa ipak odmori malo uz druženje.

BLIZANCI

Ako si u svađi sa partnerom, učini prvi korak i popravi situaciju. U ljubavi nije bitno ko je pogriješio, već da ste ponovo zajedno i sretni..to je zakon ljubavi.

RAK

Pokušaj da razgovaraš sa partnerom oko stvari koji želiš i koje ti smetaju. Vas dvoje ste prija svega priajtelji, nikada ne zaboravi to.

LAV

U narednih 7 dana konačno će sve sjesti na svoje mjesto. Ljubav je ono što će sijati oko tebe i u tebi. Bićeš ispunjen optimizmom i srećom. Uspio si dobiti partnera kakvog si oduvijek čekao i želio. Ljubav i sreća je vaša sudbina.

DJEVICA

Čak iako si ti zadovoljan vezom u kojoj se nalaziš, trebao bi da pitaš voljenu osobu da li je sretna. Razgovarajte i vidjećeš da nije sve tako bajno. Ne možeš da misliš samo na sebe.

VAGA

Ti i tvoj partner ste imali manje razmjerice u zadnje vrijeme. Razmišljao si o tome, što ti noćima nije dalo sna. Vrijeme je da se malo odmoriš i pustiš partnera da učini sljedeći korak u vašoj vezi. Vjeruj u ljubav kao i uvijek.

ŠKORPIJA

Da bi tvoja budućnost bila lijepa prestani da se okrećeš ka prošlim dešavanjima. Zaboravi sve loše što se desilo i neka prošlost ostane tamo gdje i pripada, iza tebe. Pred tobom su jako lijepi trenuci.

STRIJELAC

Danas ti je više nego ikada potrebno društvo, ali možda tvoj partner neće biti za to. Željeće malo da bude sam i moraš to da razumiješ. 

JARAC

Možeš očekivati tokom sedmice jedno lijepo romantično veče. Zaboravite malo na obaveze i posao i posvetite se sebi i ljubavi.

VODOLIJA

Ne sumnjaj u emocije i vjernost svog partnera, samo zato što ima i svojih bubica. Izgubićete tako divnu vezu ako nastavite.

RIBE

Jedna osoba te voli iz dna duše, a ti nisi ni svjestan toga.  Otvori svoje srce i pusti da jubav i sreća uđu. 

SLIČNI ČLANCI:

  1. CIGANSKI HOROSKOP ZA MAJ - Ovo je period kada se SVE MIJENJA
  2. ŠKORPIJA: Ona je sve u jednoj ženi - PRIJATELJICA, ZAVODNICA...ma KRALJICA!

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
мај 25, 2022, 7:57 по подне - Jole
мај 24, 2022, 5:33 по подне - Jole
мај 23, 2022, 5:23 по подне - Jole
мај 22, 2022, 5:52 по подне - Jole