Nedeljni horoskop od 9. do 15. novembra

Ovan

Nemojte raditi više stvari odjednom, isplanirajte sve kako treba. Pozitivniji ste nego inače i imate višak energije. Uspećete da stignete sve što treba da odradite u zadatom roku.Ako ste u vezi bićete strastveniji nego inače. Ako ste slobodni, bićete otvoreni za neku novu priču od srede. Provedite više vremena kod kuće tokom vikenda.

 

Bik

Ove nedelje su mogući nesporazumi sa članovima porodice. Jako je bitno da platite račune na vreme. Pazite gde ostavljate dokumenta jer je moguć gubitak istih. Nemate dovoljno energije za sve što treba da odradite. Neka osoba koja je prodorna i uspešna može da vam bude od pomoći. Priliv novca je očekivan. Veoma ste komunikativni i lako dolazite u kontakt sa drugima. Strastveni ste. Ako ste u vezi, ne ulazite u rasprave sa partnerom.

 

Blizanci

Budite fleksibilni na poslu. Ne dozvolite sebi da nešto ne uradite na vreme jer ćete imati veće probleme. Nemojte trošiti previše novca na stvari koje vam nisu potrebne. Držite se svog rasporeda bez obzira na probleme iz privatnog života. Ove nedelje nemojte da ulazite u neku novu ljubavnu priču, budite sporiji što se tiče toga. Ako ste zauzeti, potrudite se da date partneru više slobode.

 

Rak

Imate dosta posla. Potrudite se da se usredsredite na obaveze i nađite način da uradite obaveze na drugačiji način. Organizujte se bolje da biste mogli da stignete sve u roku. Komunikativni ste, ali pazite šta pričate drugim ljudima. Neka muška osoba osoba moće da bude dobar saradnik na poslu. Neće biti previše dešavanja u ljubavi, ostanite slobodni pažljivije birajte partnera. Ako ste zauzeti, potrudite se da izdvojite više vremena za partnera.

 

Lav

Ne započinjite neke nove stvari, nego isplanirajte obaveze za celu nedelju, da biste imali slobodan vikend. Veoma ste napeti jer nije sve na poslu onako kako ste vi mislili da će da bude. Imaćete mogućnost da idete na kraći put, iskoristite priliku za to. Ako ste slobodni, na putovanju je moguće poznanstvo. Zauzeti, uživaćete ove nedelje u ljubavi.

 

Devica

Posetite prijatelje koje niste videli odavno. Ne zapostavljajte svoje obaveze. Promenićete način na koji se ophodite prema drugima, nećete toliko da pravite kompromise kao ranije. Neka starija ženska osoba može da bude od pomoći. Što se tiče ljubavi, pokušajte da ne ulazite u rasprave sa voljenom osobom. Slobodni, preko posla je moguća neka nova ljubavna priča.

 

Vaga

Napeti ste zbog novca. Ne budite previše otvoreni prema drugim ljudima što tiče privatnog života. Pozitivniji ste. Moguć je priliv novca. Bitno je da štedite ove nedelje. Što se ljubavi tiče nećete imati neke probleme. Ako ste slobodni, potrudite se da ne pričate partneru šta vam smeta, nego pravite kompromise. Ako ste slobodni, ova nedelja nije dobra za nove početke.

 

Škorpija

Nemojte da se opterećujete novcem. Novi projekti su idealni za ovu nedelju, makar da napravite neki plan. Idealna je nedelja za kraća putovanja. Što se ljubavi tiče, ne ulazite tajne veze. Ako ste zauzeti, budite otvoreniji prema partneru oko svega što vas duže vreme opterećuje. Zabavite se i opustite se, provedite više vremena u prirodi.

 

Strelac

Uživajte malo više da ne biste bili pod stresom. Imate višak energije. Nije dobra nedelja za neku veću kupovinu, pa štedite. Usredsredite se na sebe i na svoje potrebe. Što se tiče ljubavi, pokušajte da poboljšate komunikaciju sa partnerom. Ako ste slobodni, moguće je dopisivanje sa nekom osobom koja vam se dopada, pa može nešto od toga da bude više.

 

Jarac

Napeti ste. Imate utisak da sve zavisi od drugih ljudi. Uradite šta možete na poslu i posvetite se malo više privatnom životu. Pravite kompromis sa voljenom osobom. Potrudite se da budete romantičniji nego inače, to će partner da ceni. Štednja je obavezna, a novi poslovni projekti treba da se izbegnu.

 

Vodolija

Imaćete dosta novih poslovnih ponuda. Potrudite se da prihvatite samo ono što vam odgovara, bez obzira na priče drugih ljudi u vezi sa nekim saradnjama. Slušajte svoj unutrašnji glas. Ako ste slobodni, neka osoba koja nije iz vašeg mesta može da vam dopadne. Zauzeti, priredite neko iznenađenje partneru. Bitno je da ne opterećujete jedno drugo problemima.

 

Ribe

Ove nedelje su mogući nesporazumi sa voljenom osobom, pa se povucite iz svake rasprave. Slobodni, potrudite se da pratite svoj osećaj i da ne ulazite u neku novu priču ako ste niste raspoloženi za to. Što se posla tiče konačno nema prepreka za napredovanje. Usredsredite se na jednu obavezu, ali budite temeljniji nego obično. Očekujte uspeh na kraju nedelje zbog zalaganja.

 

Izvor : mondo.rs

 

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: