NEIZVODLJIVO ZBOG TUMORA: Kija Kockar progovorila o zdravstvenim problemima i mogućoj OPERACIJI

Kristina Kija Kockar ne krije da je iza sebe ostavila tešku godinu.

Pobednica prve sezone "Zadruge" je otvorila dušu i iskreno pričala o izazovima s kojima se susrela, ali i o zdravstvenim problemima s kojima se lavovski bori.

Nikada nisam razmišljala o tome da uradim grudi, možda se za to odlučim nakon porođaja ukoliko bude bilo potrebe. Trenutno to ne bih čačkala s obzirom da unutra imam četiri tumora - rekla je Kija koja ističe da joj je trenutno stanje stabilno.

- Kontrolišem i pratim situaciju, svi tumori su hvala bogu benigni, tako da je za sada sve pod kontrolom. Lekari su rekli da jednom godišnje dolazim na kontrole, što i radim - objasnila je pevačica, koja tvrdi da uprkos poslovnim uspesima koje niže, na polju ljubavi nema toliko sreće. Iako su je mediji povezivali sa Draškom Stanivukovićem, Kristina kaže da je sa gradonačelnikom Banjaluke vezuje samo prijateljstvo.

Nažalost, trenutno u mom životu ne postoji nijedan muškarac. Sa Draškom sam u kontaktu jer smo prijatelji. Tokom prethodne godine mi se desilo dosta loših stvari, a jedna od njih jeste upravo ta afera sa gradonačelnikom Banjaluke za kojeg pre povezivanja sa mnom niko nije znao. Iskreno, ja sam mislila da je cela ta hajka potekla od njega, ali on mi se kleo da nema nikakve veze s tim - rekla je Kija, i otkrila zbog čega je nedavno morala da stupi u kontakt i sa policijom.

- Nedavno su mi hakovali Instagram, to sam prijavila policiji, imam nekoliko neprijatelja tako da ne znam ko stoji iza toga - u svom stilu je rekla Kockareva

Izvor: SD

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: