Nema me nadmudrio Brain Gap!

U drugom meču večerašnjeg programa ekipa Nema Me, koja je šampion Placidiuma u sjajnoj BO3 seriji izbacila je ekipu Brain Gap a jedan od najzalsužnijih za prolaz ekipe Nema Me je jungler Prenky koji je nosio obje partije sa Gravesom i donio svojoj ekipi pobjedu od 2:0. U daljem tekstu vam donosimo intervju sa ovim fantastičnim junglerom.

 

N: Prije svega čestitke na prolazu i sjajnim partijama koje si prikazao večeras!

P: Hvala.

N: Evo vidjeli smo večeras dvije sjajne partije na Gravesu, sa dva različita bilda koja su se pokazala kao sasvim efektivna. Jasno je da ste target banovali Juniora i tu njegovu Ireliu. Možeš li nam reći koji je još bio fokus u draftu ili ste išli na taj carry potencijal koji ima Graves i gradili team comp oko toga?

P: Gledaj bili smo svesni da su im top laner kao i support glavni igrači tima. Videli smo da su nosili protekle gameove i jednostavno smo se na to fokusirali.

Graves je moj comfort pick pored tog Hecarima kojeg su banovali obe partije kao prvi ban

A išli smo da svako dobije po neki comfort pick sa kojim može da se pokaže najbolje i doprinese nošenju tog gamea.

N: Šta možemo očekivati u ostatku turnira, večeras ste prikazali sjajne partije kao i u grupnoj fazi, misliš li da tvoja ekipa može po novu titulu nakon tog Placidiuma?

P: Iskreno ako se budemo spremali kao sada mislim da možda možemo da pariramo drugoj ekipi u finalu.Takodje nisi me pitao ali moram da pohvalim ljud koji ui zaslužni za našu pobedu danas.Anailacija i Shacore to su 2 coacha Nema me ekipe uz koje smo svi naučili jos po nešto o team playu.

N: Da da,  u svakom slučaju i treneri itekako imaju dosta uticaja na igre i draftove svoje ekipe, čestitam ti na skromnosti i zahvalnosti koju pokazuješ ljudima koji su uz vas. Hvala ti za izdvojeno vrijeme, želim ti svu sreću u ostatku turnira, tvom timu i trenerima, i da te gledamo u tom finalu Sna o proljeću!

P: Hvala ti puno i drago mi je da sam dao intervju za ove novine.

 

Bio je to razgovor sa ovim supertalentovanim junglerom ekipe Nema me a mi nastavljamo sutra tamo gdje smo stali na DžonstaTV trovo kanalu.

 

https://trovo.live/dzonsaTV

Autor: Noctiis

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor:
Najpopularnije
јун 5, 2020, 12:01 по подне - вук