NEOČEKIVANO PRIZNANJE ZADRUGARKE Sanja otkrila svoju taktiku u rijalitiju, pa progovorila o vezi sa Anđelom

Iako su optuživani da kriju svoje emocije, Sanja i Anđelo od samoga početka demantuju ovakve tvrdnje pravdajući se da su samo prijatelji.

Nismo znali da se prijatelji po ceo dan grle, maze, češkaju i šetkaju goli jedno pred drugim, ali dobro, to su te moderne generacije...

 

Ipak, Stankovićeva je u spontanom razgovoru sa svojim prijateljem Anđelom slučajno otkrila prvobitan plan za Zadrugu 4, koji se na kraju nije ispunio. 

- Ja sam svoj boravak ovde zamislila kao tvoj. Dođem ovde, svi zaljubljeni u mene, ja se sprdam, niko mi se ne sviđa, zezam se, vrtim jednog, drugog, trećeg, kad ono... - priznala je Sanja, na šta je Anđelo prokomentarisao kako za njega ipak postoji mogućnost da se zaljubi u rijalitiju.

- Ti si se zaljubio, ti si moj budući dečko, ako si zaboravio šta su rekli gledaoci - izjavila je zadrugarka, na šta su se oboje samo nasmejali.

Da li su ovo šale i zezancije ili možda ipak ne, pa vreme će pokazati.

 

Zadruga 4 - Sanja nazvala Anđela njenim budućim dečkom - 05.11.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija!Copyright: RTV PinkZabranjeno svako kopiran...

alo.rs

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: