NEVIĐENO PIJANSTVO: Troicki PRESIS'O - "Novak mi maše sa 100 evra, a ja NE MOGU DA STOJIM"

Srpska teniska Dejvis kup reprezentacija imala je mnogo uspeha u prethodnih deset godina. Te 2010. je osvojila Dejvis kup u Beogradu, tri godine kasnije je igrala u finalu, a ove 2020. je osvojen inauguralni ATP kup. Ipak, Novak Đoković i društvo su tokom svih ovih godina u reprezentaciji i te kako umeli da se zabave tokom okupljanja tima. To je otkrio je i Viktor Troicki. On je gostujući u podkastu "Wish&Go" pričao o anegdotama iz teniske karijere, kojih je očigledno bilo dosta.

Troicki je pričao o dve anegdote, a prva je ona iz Kraljeva, kada je Srbija igrala meč Dejvis kupa protiv Hrvatske.

Prvog dana tog susreta, Troicki je od Borne Ćorića gubio 2:0, ali je na kraju uspeo da slavi posle pet setova. Bilo je tada 2:0 u pobedama za Srbiju posle prvog dana i za konačni trijumf je bio potreban još samo jedan poen.

 
 

Svesni da su blizu trijumfa nad Hrvatima, srpski reprezentativci su rešili da izađu u jedan klub u Kraljevu i... Slavilo se više nego što je trebalo. Troicki je otkrio da je malo više popio te večeri.

- Malo me je sramota što ovo moram da pričam, ali... - rekao je Troicki i počeo da se smeje.

- Završio se moj meč, ja sam izašao u grad, a sutradan sam onda ušao na meč dublova u halu kako bih gledao drugove. I da se zna, nisam ja bio jedini koji je prethodnu noć izašao, ali izgleda da su mene "pikirali".

Potom je usledio smeh nakon što je Troicki otkrio šta se dalje dešavalo na meču dublova.

- Ćute svi u dvorani, spremaju se momci za servis, a iz publike se odjednom čuje: "Viktore, jesi presis'o sinoć?" Sa naglaskom, onako fino! Svi smo pali u nesvest od smeha!

Međutim, nije to jedina anegdota koje se Troicki prisetio. Druga je bila izuzetno zanimljiva, a odigrala se na meču Dejvis kupa kada je Srbija gostovala u Švedskoj.

- Legendarno je... Janko i ja smo u petak igrali singlove u Švedskoj i dobili smo lagano jer su oni imali slab tim. Imali su OK dublaše, ali su singlovi bili slabi. Janko i ja smo dobili singlove, a dubl su u subotu igrali Nole i Ziki. Noletu je trebalo da odigra taj meč da bi stekao uslov za Olimpijske igre. Nije hteo da igra singl, već su odigrali dubl i naravno izgubili, pa je u nedelju Janko trebalo da igra prvi meč protiv nekog nepoznatog Šveđanina. Samo se čekalo da on dobije taj meč i da mi pobedimo - već je počeo zarazno da se smeje Viktor.

Nakon što se jedva suzdržao od toga da prasne u smeh, Troicki je nastavio.

- Mi smo veče pre toga znali da će nadamo se pobediti Janko, pa smo izašli u grad. I ostali smo dugo. Već je svanulo kada smo se vraćajući se iz grada počeli Tipsareviću da pevamo pod prozorom "Spavaj Jankela!" Naravno, on ništa to nije čuo. I dobro, dobije on taj meč prvi u nedelju, a ja sam poprilično presis'o što bi rekli i malo sam imao vremena za odmor. Janko je brzo dobio, Ziki nije hteo da igra singl, Nole isto, i sada da bi odigrali, ja treba da igram peti meč protiv Lindsteda. A on dublaš, nikada nije bio singl igrač nešto, ali može dobro da servira, ume da odigra dobro. A ja... Ne mogu levo, ne mogu desno. Mrtav! I onda su me zezali sa strane. Viču sa klupe: "Ako ga sada brejkneš daćemo ti 100 evra!" Pa mi mašu sa 100 evra! Nole, naravno. Pa me ucenjuju, a ja ne mogu da se okrenem. Na kraju, Lindsted preda meč. Rekoh, bežimo odavde, ne mogu da stojim! - zaključio je Viktor Troicki.

Zabave im očigledno nije nedostajalo!

 

 Srbija danas

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: