NIJE HTEO DA TRPI BATINE: Branio se da je u Pavlovića pucao jer ga je maltretirao - Saši Raduloviću pritvor zbog ubistva komšije

SUDIJA za prethodni postupak Višeg suda u Kragujevcu, na predlog nadležnog tužilaštva, odredio je pritvor do 30 dana Saši Radovanoviću (49) iz Aranđelovca zbog sumnje da je sa tri hica iz lovačke puške ubio prvog komšiju i dugogodišnjeg poznanika Dragana Pavlovića (48), u dvorištu njegove porodične kuće u Aranđelovcu.

 
 

Kako saznajemo, prvi hitac u Dragana ispalio je sa terase svoje kuće, a onda je otišao u komšijino dvorište i u njega ispalio još dva metka. Zločin se desio u sredu uveče, a osumnjičeni za ubistvo i ubijeni živeli su u kućama koje je delio samo sokak.

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni Radovanović je na saslušanju u kragujevačkom tužilaštvu kazao da ga je komšija dugo maltretirao i tukao, kao i da on to više nije mogao da podnese, zbog čega se odlučio na najteži korak.

Otac osumnjičenog Saše Radovanovića Živorad, dan ranije nam je rekao da je Saša imao velike probleme sa komšijom i da je to počelo letos, nakon Draganovog povratka iz Bosne i Hercegovine, gde je boravio nekoliko godina.

- Bio je preke naravi, često je tukao i maltretirao mog sina. Hteo je da ga uvuče u neke svoje sumnjive poslove. Molio sam ga da prestane sa tim, ali nije vredelo - ispričao nam je Živorad Radovanović.

Kobne večeri, prema Živoradovim rečima, Saša je otišao na tombolu u jedan ugostiteljski objekat u Aranđelovcu. Opet je došlo do sukoba sa Draganom koji ga je, navodno, odveo na Bukulju i pretukao. Saša se zatim vratio kući, otišao na sprat i uzeo lovačku pušku, koja je u vlasništvu njegovog oca. Pucao je u Dragana, koji se u tom trenutku nalazio u svom dvorištu, na nekoliko metara od kuće Radovanovića.

IZVOR: NOVOSTI

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: