NIJE VENČANI! Sveže RAZVEDENI Janjuš UŠAO u "Zadrugu", na ruci nosi NOVI PRSTEN!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Upravo je počela emisija "Narod pita", koju vodi Dušica Jakovljević. Odmah na početku Dušica je najavila ulazak Marka Janjuševića Janjuša koji se pridružio njoj i novinarima.

 Janjuš kaže da ga je muka naterala da ponovo uđe u Zadrugu, a misli na aferu sa ljubavnicom Majom Marinković, koja ga je optužila za fizičko nasilje, kao i na razvod od supruge. Naime, Janjuš i njegova supruga su se razveli pre samo tri dana.

- Ostali smo u dobrim odnosima, ja nju volim i moju ćerku najviše na svetu, ali šta ću, tako se dogodilo - rekao je Janjuš.

 
 

 Ubrzo nakon toga on se uputio na imanje, a tom prilikom je poručio da će vreme pokazati da je Maja lagala.

- Ja jesam krupan i visok čovek, ali svi znaju da ja nisam sposoban za fizičko nasilje. Da li vam izgledam kao neko ko bi mogao da udari ženu - rekao je Janjuš novinarkama.

 On se pojavio sa prstenom na ruci koji je Dušica prva primetila, a Janjušević kaže da to nije verenički prsten, već da ga je dobio u manastiru.

 

Zadruga 4 - Novi zadrugar je Marko Janjušević Janjuš - 10.10.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

Zadruga 4 - Janjuš je krenuo put Bele kuće - 10.10.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

srbija danas

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano