"NIKADA NISMO VIDELI NIŠTA JEZIVIJE!" Stravična zlostavljanja dece od strane biznismena šokirala svet (UZNEMIRUJUĆE)

Policija je tokom akcije hapšenja zaplenila video-snimak koji prikazuje mučenje i seksualno zlostavljanje jednogodišnje bebe, koji su istražitelji opisali kao najšokantniji koji su ikada videli.

Nekadašnji biznismen iz Melburna Piter Džerard Skali snimao je sebe kako seksualno zlostavlja dve otete filipinske devojčice od 10 i 11 godina. Potom ih je naterao ih da iskopaju sebi grobove u kojima će, kako im je tada rekao, biti sahranjene. Snimak je šokirao filipinske istražitelje.

UPOZORAVAMO VAS  DA SU POJEDINI DETALJI U OVOM TESKTU POSEBNO UZNEMIRUJUĆEG KARAKTERA

Skali je optužen, između ostalog, i za ubistvo filipinske tinejdžerke čije telo je zakopao u septičkoj jami ispod njegove kuće kao i za zlostavljanje najmanje desetoro dece. Decu je tokom zlostavljanja snimao a zatim snimke prodavao internet korisnicima širom sveta. On je izjavio da ne zna zašto siluje mlade devojke, ali će razmisliti o svojim motivima i izneti ih u dnevniku koji piše u zatvoru na Filipinima.

“Ono što tražim je pravi razlog zašto sam krenuo tim putem i šta me je dovelo do toga, jer u Australiji nisam bio takav“, rekao je on.

Više puta je filipinskim medijima rekao da se kaje zbog onoga što je učinio.

Skali je u gradu Kagajan de Oro vodio unosan posao. Njegovi "klijetni" su plaćali od 100 do 10.000 dolara kako bi dobili mogućnost da gledaju video snimke koje su filipinske vlasti opisale kao nešto najšokantnije što su videli njihovi agenti koji se bore protiv trgovine ljudima. On je u jednom intervjuu rekao da to što je tražio mlade devojke koje bi kasnije zlostavljao ne može pripisati nekom nagonu.

"To nije kao gladan pas koji mora da se hrani svaka tri ili četiri sata, nije tako. Gotovo da se ne radi ovde o nagonu."

Policija je tokom akcije hapšenja zaplenila video-snimak pod nazivom “Uništenje Dejzi” koji prikazuje mučenje i seksualno zlostavljanje jednogodišnje bebe, koji su istražitelji opisali kao najšokantniji koji su ikada videli. Zlostavljanju bebe Skali je odbio da komentariše. Umesto toga insistirao je nije bio pedofil dok je boravio u Australiji i rekao je da će detalji o lokaciji jedne devojke koja se još uvek vodi kao nestala takođe biti u njegovom dnevniku. Skali je rekao da ne može tačno da odredi kada je počeo da oseća kajanje zbog svojih postupaka.

Jedna žrtva je ispričala da je kidnapovana sa ulice zajedno sa svojom rođakom. Jedanaestogodišnja Dejzi i njena 10-godišnja rođaka Kvini bile su laka meta za Skalija dok su se gladne motale oko tržnog centra u gradu Kagajan de Oro. Navodno im je prišao njegov 17-ogodišnji partner koji je živeo sa njim i pitao ih da li žele da jedu. Platio im je obrok u restoranu a onda ih odveo u iznajmljenu kuću u zapadnom delu grada. Dejzi je rekla da ih je Skali snimao te noći dok su se kupale, a sledećeg dana im je rečeno da iskopaju rupu u dvorištu i da su to morale da rade svakodnevno tokom petodnevnog boravka kod njega u kući. Zlostavljanje kojem su bile izložene ona i njena rođaka je bilo toliko strašno da je razmišljala o samoubistvu.

“Htela sam da se ubijem. Htela sam da umrem te noći jer nisam mogla više da izdržim“, rekla je ona.

Devojčice su bile primorane da se ljube i da imaju oralni seks sa njim dok ih je snimao i fotografisao. Dejzi je rekla da joj je Skalijev partner jednom pokrio glavu jastukom kako bi je sprečio da vrišti i plače dok ju je Skali zlostavljao. Devojčicama je redovno stavljao lanac za pse oko vrata. Jedne noći, Dejzi je rekla da su ona i njena rođaka bili primorane da piju alkohol. U jednom trenutku je izgubila svest a ujutru se probudila u rupi u dvorištu koju su ona i njena rođaka kopale. Dejzi je rekla da joj je rečeno da je tamo stavljena jer je mnogo plakala i “dozivala svoju mamu".

Zlostavljanje se pogoršalo četvrtog dana zatočeništva.

“Snimao nas je i fotografisao dok smo kopale svoje grobove. Potom nas je odveo u sobu. Ovoga puta sam bila vezana najlonskim gajtanom. Nisam mogla da se pomerim“, rekla je devojčica i dodala.

Dejzi je rekla da su ona i Kvini pobegle kada su vrata ostala jednom prilikom otvorena i da su otrčale na lokalnu pijacu gde rade njihovi roditelji.

"Nadam se da ću moći da zaboravim sve ovo kada porastem", rekla je ona.

Agent za borbu protiv trgovine ljudima Erik Nuki rekao je da su video snimci koji prikazuju seksualno zlostavljanje maloletnika, uključujući jednogodišnju bebu, pronađeni nakon hapšenja.

“Postoji neka vrsta sistematskog mučenja dece do smrti“, rekao je Nuki.

"Ako budem osuđen, bićem osuđen. To je nešto što je van moje kontrole", rekao je monstrum Piter Džerard Skali koji služi doživotnu kaznu zatvora na Filipinima.

 

Izvor: mondo.rs

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano