"NIKO NIJE OČEKIVAO DA ĆE SE VALJATI SA TOMOVIĆEM PO KREVETU" Marija izbezumljena zbog Jovane, pa oplela nikad žešće po njoj! (VIDEO)

Marija Kulić imala je potrebu da prokomentariše i odnos Vladimira Tomovića sa Jovanom Ljubisavljević. Kako je poznato, Vladimir je izabrao Jovanu za omiljenu ličnost kao ovonedeljni vođa, što se Mariji nije svidelo, budući da je zadrugarka pristala da bude sa njim u hotelu ,,Zadruga".

Ona je Miljani rekla da će ona dokazati u hotelu, a Miljana u izolaciji. Jovana je dokazala, videli smo ono što nismo trebali da vidimo. Ja sam rekla da Tomović ulazi ovde ne da osvoji bilo koju devojku, nego da pokaže pravo lice njihovo. To mu uvek uspeva, on je pokazao Jovanino pravo lice. Niko nije očekivao da se valja po krevetu, ali ono što nije trebalo da se desi sa njene strane, se desio, taj otvoren flert - izjavila je Marija.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

 

Zadruga 4 - Marija raskrinkala Jovanu misicu o aferi sa Tomovićem - 14.10.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

pink.rs

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: