"NIKOLA JE SKRENUO S PUTA!" Prvo oglašavanje GRUJINE ŽENE nakon AFERE SVASTIKA - za sestru Viktoriju imala BRUTALNU poruku

Ljilja Grujić, supruga pevača Nikole Grujića, čiji su boravak u "Zadruzi" obeležile brojne afere sa drugim devojkama, oglasila se prvi put u javnosti.

Domaću javnost je, podsetimo, digla na noge afera "svastika i zet", u kojoj su glavni akteri Nikola Grujić i njegova svastika Viktorija Mitrović, inače Ljiljina sestra od tetke.

Viktorija je obelodanila da joj se Nikola udvarao u gluvo doba noći na jednom privatnom veselju, iako je znao da mu je ona svastika, a ostale su spekulacije da su imali i "nešto više".

Tu nije bilo kraja skandalima - zadrugarka Sandra Bakša šokirala je milione gledalaca kada je za crnim stolom svima priznala da je pre nekoliko godina bila intimna sa Grujom u njegovoj kući, u koju su otišli nakon snimanja spota.

Kako je priznala, tada nije znala da je oženjen, a nakon ove priče, mladi pevač zbližio se sa Vanjom Rašovom, od koje se ne odvaja.

 

Nikola Grujić
Nikola Grujić
Foto: Srbija Danas
 
 

Njihov vreli ples tokom žurke, nakon koje su završili u njegovom krevetu, komentarisali su svi zadrugari, a uprkos osudi u Beloj kući, oni se ne razdvajaju.

Grujina žena Ljilja, s kojom ima dvoje dece, kaže da svom suprugu veruje.

- Iskreno, s obzirom na to da radim na jednom ozbiljnom mestu i da mi je zadatak da sam uvek raspložena i da to mogu da sakrijem i kad nisam... Ali, zaista, ovo je nešto što mene ne potresa jer mi imamo dvoje dece, da ja njemu ne verujem mislim da ne bi od mene dobio podršku da uđe tamo - kaže Ljilja, koja ipak priznaje da joj se čini da joj je muž "skrenuo s puta".

 

nikola grujić
Foto: Tv Pink Printscreen

- Što se tiče dešavanja u "Zadruzi", Nikola je ušao da bi pokazao da zna da peva, da je dobar čovek. Možda se zaigrao, možda je skrenuo s puta, ali smatram da je dovoljno pametan da se vrati na pravi put i da pokaže ono zbog čega je ušao unutra - rekla je ona.

Poznato je da Ljilja i njena sestra od tetke Viktorija nisu u dobrim odnosima već godinama unazad, a sada se Grujićka dotakla i nje.

- Što se tiče Viktorije, mi se nažalost nismo videle poslednjih deset godina. To što se dešavalo... Nesuglasice, smatram da je to nesporazum koji se desio - kaže Ljilja, koju je potresla Viktorijina priča da je sa dvanaest i po godina silovana u crkvi u selu, od strane sveštenika.

 

nikola grujić
Foto: Tv Pink Printscreen

- Nisam baš znala da je to sve tako izgledalo, a nakon svega što sam čula, volela bih da iz svega ovoga izađe kao pobednik, da ostvari ono što je zamislila - rekla je ona u emisiji "Ekskluzivno" na Pinku.

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: