NISAM UMRO! Rasim Ljajić: Sad kad nisam ministar, ljudi misle da sam pokojnik, telefon ne prestaje da zvoni

Rasim Ljajić, lider SDPS, bivši ministar turizma i telekomunikacija i potpredsednik vlade, posle ravno 20 godina neće biti deo nove izvršne vlasti, a to što je odbio da još jednom uđe u Nemanjinu 11 ljudi, kako kaže u razgovoru za Kurir, doživljavaju kao da je umro!

Rudarski posao

- Sad kad nisam ministar, svi me zovu sa istim pitanjem: "Šta ćeš sad?" Telefon ne prestaje da zvoni. Pa nisam umro, samo sam se povukao, održao sam obećanje koje sam dao pre nekoliko meseci - da neću ući u novu vladu - kaže Ljajić i priznaje da mu je dosadilo da objašnjava da nije večiti ministar, te da mu nije stalo do fotelje.

Na pitanje da li je video duhovite montaže na društvenim mrežama i komentare u vezi s njegovim odlaskom iz vlade posle dve decenije, Ljajić navodi da bi svima poželeo da budu ministri samo mesec-dva da vide kako je to rudarski posao.

- Biti ministar ne znači da samo sediš, imaš kola i vozača, telefon. Da imam vlast, sve te s društvenih mreža doveo bih u vladu da vide šta je stvarno izvršna vlast, s kakvim se sve problemima suočavaš i šta sve rešavaš. To je daleko više nego privilegije koje imaš - kaže Ljajić i dodaje:

- Ipak, jedan od komentara na tu temu koji sam video iskreno me je nasmejao: „Vlada se ne formira (ovako dugo) jer ne znaju kako se pravi vlada bez Rasima“ (smeh).

IZVOR: KURIR

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: