NOLE OPET ODUŠEVIO NACIJU: Đoković i Delije pomogli Srbima na Kosovu! Udruženim snagama stižu RESPIRATORI u najtežem trenutku
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Najbolji teniser sveta ne prestaje da pokazuje koliki je humanista. Fondacije Novak Đoković i Delije udruženim snagama pomogle su Klinički centar u Kosovskoj Mitrovici. 

Fondacije "Novak Đoković" i "Delije" darivale su donaciju Kliničko-bolničkom centru (KBC) u Kosovskoj Mitrovici. Noletova Fondacija donirala je dva respiratora i 14 pacijent monitora, dok su Fondacija "Delije" i Humanitarna organizacija „Svi za Kosmet“ donirali sredstva za nabavku još jednog respiratora.

 

- Poslednjih nekoliko dana, uvideli smo da se nikako ne smemo opustiti. U vreme kada korona virus i dalje ne jenjava, ne predajemo se ni mi. Današnja donacija je samo mali znak naše solidarnosti i podrške usmerene pre svega prema zdravstvenim radnicima, koji zaslužuju svu našu pomoć u teškoj situaciji sa kojom se sada suočavamo - rekla je Maja Kremić, nacionalna direktorka Fondacije "Novak Đoković".

 

Podsetimo, na početku pandemije koronavirusa, Novak i Jelena Đoković, donirali su milion evra za nabavku neophodne medicinske opreme za bolnice i zdravstvene ustanove širom Srbije.

 

Posle donacije, oglasile su se i "Delije".

 

- Veliko hvala Noletu i ljudima u njegovoj fondaciji za saradnju na ovom projektu jer je zaista bilo skoro nemoguće doći do respiratora u trenucima kada ceo svet želi da dođe do njih. Srećni smo što smo u prilici da zajedničkim snagama pomognemo zdravstvenim ustanovama i medicinskim radnicima koji su u svakodnevnom kontaktu sa obolelima od korona virusa - istakli su iz Fondacije "Delije".

izvor:srbijadnas.com

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano