NOVA SVAĐA MIRKA , ANABELE I GAGIJA: "Dok smo mi pevali, ti si se drogirao i j*bavao k*rve iza šanka"
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Mirko Gavrić nakon sukoba sa Gagijem Đoganijem, podigao je Baneta Čolaka kako bi ispričao o honoraru koji mu je denser na konto zajedničkog nastupa davao.

50 evra si mu dao da uzme sebi i nikada ti nije vratio! U Zadruzi 1 si to rekao, dobro, nema veze - rekla je Anabela.

Ja sam rekao da Gagi nije loš čovek, ali da ima katastrofalne postupke. Ja nikada nisam rekao da sam Gagiju dao novac, nikada nisam dobio pitanje - tvrdio je Čolak.

Ma ja sam te lično gledala! Rekao je da se drogirao i da mu je tražio 50 evra koje mu nije vratio nikada - dobacila je Anabela.

Mene je izvukao iz naftalina! To su takve gluposti - dodao je Čolak.

Gagi je bio ljut na tebe zbog toga, ali se sada ne seća! - ubacila se Anabela.

Anabela je planski ušla ovde, ja nju poznajem, ja hoću to da vam kažem, sa pričom, mojom životnom, da bi ispala žrtva i da bi rasturila vezu Lune i Marka, da može da je narod žali, ali meni se s*re od te priče, dobila je pojačanje od Mirka Gavrića, ali ni to vas neće spasiti, vidi se i ko je folirant i sve! - urlao je Gagi.

Sedi, sram te bilo, ti si blam godine, poremećeni psiho! Ne možeš ovom čoveku ništa da kažeš! - ubacila se Ivana Krunić obraćajući se Čolaku.

Kaži da li si imao interes što sam sedeo sa tobom u društvu? Stojim iza toga i glavom i bradom! Dok smo mi pevali, ti si se drogirao i j*bavao k*rve iza šanka. Bio sam tu za tvoju ženu i decu kad si j*bao njene drugarice. Nemoj da ideš toliko daleko, jer me provociraš da kažem nešto - odbrusio je Gavrić.

 

izvor:https://pink.rs/

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano