NOVAČE, LJUDINO: Video koji je rasplakao Srbiju i region!

Najbolji teniser sveta neretko ume da oduševi. Sada je to učinio pokazavši koliko je nekada malo našeg truda dovoljno da bi se nekome ulepšao život.

Naime, ova priča počinje u Makedoniji, gde Zoran Mijalkov, otac dva sina – odgaja obojicu trudeći se svakodnevno više nego što to obično očevi čine. Oba sina su mu, naime, autistična.

 

Saznavši za ovu malu porodicu, koju baš njegovi mečevi čine srećnijim u danima koji su često umeli da budu baš drugačiji, Novak Ðoković je uradio ono što Novak Đoković najbolje i radi – usrećuje druge. Snimio je poruku iz Beograda i poslao je porodici Mijalkov.

null

ЗаСреќаТребаМалкуГолема благодарност за Ноле @DjokerNole кој не само што е најдобриот тенисер туку е пред сѐ Човек со голема душа и срцеБлагодарам од срце и душа што помогна мојот син Петар да има среќни моменти и насмевки додека те гледа како играш💪💗 Силата на Љубовта pic.twitter.com/V7tsIlfgs8

– Ćao, Petre. Peco, kako si? Šaljem ti jedan veliki pozdrav i jedan veliki zagrljaj iz Beograda, nadajući se da ćemo uskoro da se vidimo i uživo. Ljubim te puno i puno te grlim. Čuvaj se!”, poručio je Nole svom malom navijaču, preneo je “Blic”!

 

Kada je porodica Mijalkov dobila ovu video-poruku, sreći nije bilo kraja.

 

null

Секоја чест 🤩

– Za sreću treba malo. Ogromna blagodarnost za Noleta koji ne samo što je najbolji teniser, nego pre svega Čovek sa ogromnom dušom i srcem. Blagodarim od srca i duše što si pomogao da moj sin Petar ima srećne momente i osmehe kao kada te gleda kako igraš. Sila ljubavi- poručio otac ova dva predivna dečaka.

izvor: sport exstra

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: