NOVAK ĐOKOVIĆ PONOVO UHAPŠEN! Đorđe Đoković: Novak je sada sa advokatima
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Novak Đoković je opet uhapšen i vlasti Australije nameravaju da ga deportuju...

Federalni sud u Melburnu poništio je odluku Vlade Australije o ukidanju vize najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću i naložio njegovo puštanje na slobodu.

Međutim, on i dalje nema mira - bar prema rečima politikologa Nine Marković koja ima pouzdane informacije da je Novak Đoković u ovim momentima priveden i čeka ga deportacija!

 

09.14 - Đorđe Đoković potvrdio da je Novak uhapšen!

"Besane noći za celu familiju. Prolazimo kroz jako teške momente, Novak je pokazao koliko je istrajan i koliko veruje u svoje ideale i da je veliki čovek i izborio se ne samo za sebe već za ceo svet. S druge strane imamo sistem u Australiji koji je doneo odluku u korist svim činjenicama i nije postojao razlog za nekom drugom odlukom, a sad dobijamo informacije da očigledno ministar unutrašnjih poslova iznad suda", rekao je Đorđe Đoković za TV Prva.

"Definitivno je ovo politika, sve je ovo bila politika. Mi smo angažovani na svim društvenim mrežama i poslednja je informacija da hoće da ga zatvore. Trenutno se konsultujemo sa advokatima i PR službama. NOvak je sa svojim advokatima u prostorijama gde je bilo suđenje, a on trenutno razmišlja o svojim opcijama. Ovo je bio veliki poraz za australijske vlasti i ovo teško podnose", zaključio je Đorđe Đoković.

Đorđe Đoković FOTO: SCREENSHOT PRVA TV

09.09 - Sve je izvesnije da će Novaka deportovati iz Australije!

Kako javljaju dobro obavešteni izvori u toj zemlji, najbolji svetski teniser svakog trenutka biće deportovan...

kurir

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano