NAJSREĆNIJI DAN SE UMALO PRETVORIO U KOŠMAR: Novak i Jelena su za dlaku izbegli NESREĆU!

Jelena i Novak Đoković u ljubavi su već duži niz godina a njihovu vezu krunisali su venčanjem na Svetom Stefanu pre sedam godina. Sada je isplivao neverovatan detalj iz života najboljeg tenisera sveta i njegove supruge a tiče se upravo koraka pred venčanje, odnosno kako je Novak zaprosio Jelenu. 

Novak je, naime, u razgovoru sa novinarom Grejemom Bejsindžerom je pre godinu dana ispričao kako mu je umalo propao plan koji je dugo planirao.

- Otišli smo na vožnju balonom. Iznajmio sam još jedan balon, koji je trebalo da se digne u trenutku kada bismo mi prolazili i otpustio bi znak na kojem bi pisalo "Hoćeš li da se udaš za mene" - otpočeo je Novak svoju ispovest. 

 
 

Međutim, tada se dogodio maler, pošto se balon zapalio.

- Oh, moj Bože. Imamo rupu u balonu - vikala je Jelena kada je videla šta se događa i uhvatila ju je panika, pa se Novak obratio vozaču:

- Molim te, pomozi! Propustićemo priliku.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

- Onda sam videla drugi balon na kojem se pojavila, kako sam tada mislila, reklama. Pomislila sam "Da li je on lud, šta će ova reklama u ta doba", a onda sam tek pročitala šta piše. Okrenula sam se, a on je već klečao s prstenom – dovršila je priču Jelena Đoković.

Novak i Jelena roditelji su dvoje dece sina Stefana i ćerkice Tare. 

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: