NOVAK IM STAVIO DA ZNANJA: Neću da idem u KARANTIN!

Novak Đoković, Rafael Nadal, Rodžer Federer i Serena Vilijams žele da igraju u Melburnu, ali isključivo zbog uverenja da neće morati da idu u potpuni karantin. Organizatori rade sve kako bi ubedili najbolje igrače da ipak učestvuju!

Dogovor je da se teniserima omogući da tokom obaveznog karantina od 14 dana mogu da napuste hotel da bi trenirali, piše "The Sydney Morning Herald", što bi trebalo da bude poznato definitivno do 13. novembra. - Najboljih 100 sa ATP i WTA liste su popunili putne obrasce neophodne za vizu, svi žele da putuju u Australiju, ali... Ako sutra objavimo da moraju da idu u karantin 28 dana, ili da moraju da sede 14 dana u hotelskoj sobi - to će se promeniti! - rekao je direktor teniskog saveza Australije Krejg Tili za sidnejski list "Herald".

- Još uvek nisam siguran za odlazak za Australiju, u smislu datuma kada se ide tamo zbog porodice, priprema, svih ograničenja i reskrikcija. Nadamo se da će se sve to promeniti na bolje, da će da skrate period karantina. U slučaju da to ostane, mi teniseri moraćemo ranije da odemo. Australijan open je definitivno u planu, za ATP kup ne znam. Razgovaraću sa timom na kraju sezone, pa ćemo doneti odluku - rekao je nedavno Đoković.

izvor:srbijadanas

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Povezano
Autor: