NOVAK OSTAJE NA SLOBODI - POTVRDILI ADVOKATI: Australija ga ne vodi u pritvor, a Đoković dolazi na sud?!

Za sada su uspeli da dobiju ono što su želeli, ali je velika borba pred njima

Novak Đoković ostaje na slobodi!

Barem dok se ne završi sudski proces koji je jutros započeo, australijske vlasti neće privesti najboljeg tenisera sveta. Ovu informaciju potvrdio je Nikolas Vud, advokat koji je Novaku Đokoviću već doneo jednu pobedu u Australiji.

Prvi čovek Đokovićevog pravnog tima otkrio je pred sudijom Kelijem da vlasti u Australiji nisu zahtevale hitno privođenje Novaka Đokovića, te da on ostaje na slobodi barem do sutrašnjeg saslušanja.

"Advokati australijskih vlasti nisu predložili novo pritvaranje mog klijenta", rekao je pred sudom Nikolas Vud.

Kako se moglo čudi na prvom saslušanju novog procesa, advokati Novaka Đokovića zalagali su se da Novak Đoković bude na slobodi kako bi sa advokatima mogao da se priprema za drugo ročište. Ono je, po informacijama iz Australije, zakazano za subotu ujutro po lokalnom vremenu.

To znači da ćemo već u petak uveče po vremenu u Srbiji videti novo okupljanje na sudu, a očekuje se da tada govori i najbolji teniser na svetu. Ipak, od subote ujutro do ponedeljka ima premalo vremena, pa advokati srpskog tenisera traže garanciju od suda da će Novak Đoković moći da igra meč prvog kola!

 

Izvor: mondo.rs

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: