Novi album Tejlor Svift za 24 sata prodat u 1,3 miliona primjeraka
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Iako je najavljen samo 17 sati prije zvaničnog objavljivanja, novi album Tejlor Svift "Folklore", prodat je u milion i tri stotine hiljada primjeraka za samo 24 sata, čime je postao najprodavaniji album u 2020. godini.

Prema navodima Variety magazina, album je probio i rekord za najslušanije izdanje ženskog muzičara u prvih 24 sata, te je imao više od 80.6 miliona strimova na Spotifaju, dok je istovremeno postao i najstrimovaniji album na Apple Music sa 35.47 miliona slušanja u jednom danu.

Iako će zvanične informacije o prodaji u prvoj nedjelji biti dostupne tek narednog ponedjeljka, strani mediji javljaju da je Svift najvjerovatnije umjetnica koja će imati najveći debi na muzičkim ljestvicama ove godine, ostavljajući The Weeknda i njegov album "After hours" iza sebe.

Na albumu je sarađivala sa muzičkim herojima, pa je tako frontmen benda The National – Aron Desner – sa njom radio na 11 pjesama, dok je karantin provodio sa porodicom.

Ostatak pjesama napisali su Džak Antonof, Viliam Boveri i Bon Iver, prenosi "Telegraf.rs".

Album "Folklore" dostupan je na svim striming servisima i muzičkim platformama.

Taylor Swift - cardigan (Official Music Video)

Official music video by Taylor Swift performing "cardigan" - off her album 'folklore.' Get the album here: https://store.taylorswift.com ►Subscribe to Taylor...

(Nezavisne)

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano