NOVI DETALJI HORORA U ZOLINGENU: Evo kako je majka ubila svoje 5-oro dece, najmlađe staro svega godinu dana! (VIDEO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Glavna osumnjičena je 27-godišnja majka Kristiana K. koja se, nakon stravičnog čina, bacila pod voz dok je sa njom bilo njeno šesto dete. Ona je povređena i prebačena u bolnicu.

Prema RTL-u, bilo je tri devojčice od godinu i po, dve i tri godine i dva dečaka, Timo (6) i Luca (8). Navodno su ih ubile tablete. Tela dece pronađena su u stanu u Zolingen u okrugu Haseldel.

Solingen: Fünf tote Kinder in Wohnung gefunden I WDR aktuell

In Solingen sind in einem Haus im Stadtteil Hasseldelle fünf tote Kinder gefunden worden. Die Einsatzkräfte waren am Nachmittag zu dem Haus gerufen worden. D...

Policija kaže da je uspela da stupi u kontakt sa ocem, ali do sada nije želela da ga dalje komentariše.

Šesto dete, dečak Marsel (11), na sigurnom je i trenutno se o njemu brinu rođaci. Majka je bila sa njim u vozu nakon užasa. Sišla je u stanici u Dizeldorfu i tamo pokušala da se ubije. Dečak je sam nastavio put do Menhengladbaha gde živi njegova baka. Ona je navodno obavestila policiju o stravičnom incidentu nešto pre 14 sati.

🔴 Drama in Solingen: Polizei findet fünf tote Kinder | BILD LIVE

In Solingen im Bergischen Land hat sich eine Tragödie ereignet. Wie die Polizei gegenüber BILD bestätigte, wurden in einer Privatwohnung in einem Mehrfamilie...

U popodnevnim satima, mnogi policajci i hitna pomoć stigli su ispred zgrade Bergisches Land. Okupilo se i desetak komšija.

Jedan komšija rekao je da njegova sestra poznaje žrtve i da izgledaju kao mirna porodica sa šestoro dece. 'U šoku smo. I mi imamo decu. '

„Porodična drama u Zolingenu ispunjava me velikom tugom i trenutno mislim na to malo dete koje je tako surovo istrgnuto sa ovog sveta“, rekao je ministar unutrašnjih poslova Severne Rajne-Vestfalije Herbert Reul.

Gradonačelnik Solingena, Tim Kurcbah, rekao je: „Neopisivo smo tužni, dogodilo se nešto što nas je duboko pogodilo“.

Kurir.rs/Jutarnji

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano