NOVI SKANDAL: Janjuš došao mrtav pijan kod supruge, molio je da se pomire ona ga ISTERALA IZ KUĆE?!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Nakon završetka "Zadruge", i dalje traju spekulacije o tome šta se zaista dešava u životu Marka Janjuševića Janjuša, koji je u rijalitiju imao vezu sa Majom Marinković, iako je kod kuće ostavio suprugu i malo dete.

 

Iako Marko i Maja tvrde da je njihova veza okončana, neki izvori, uključujući, primera radi, i novinara i bivšeg zadrugara Marka Đedovića tvrde da su njih dvoje i dalje u tajnoj vezi. Marko do sada nije mnogo govorio o odnosu sa suprugom, osim što je naveo da im je komunikacija korektna i da ga je posle "Zadruge" najviše obradovao susret sa ćerkicom Krunom.

Prema pisanju "Srpskog telegrafa", Marko je navodno napravio novi skandal, kada je pijan došao na vrata kod supruge i pokušao sa njom da se pomiri.

- Napravi je skandal! Nakon izlaska iz "Zadruge" bio je kod druga, ali se nadao da će ga žena primiti nazad. Pošto je popio, teturajući se, došao je na vrata, počeo da zvoni i lupa usred noći dozivajući Enu. Ona je ubrzo otvorila vrata da ne bi probudio komšiluk, a on je počeo da kuka i da moli da ga primi u kuću. "Kajem se, Ena, kraljice moja, molim te, oprosti mi ako možeš. Primi me u kuću", govorio je, a ona mu je samo rekla: " Marš, klošaru pijani. Makni se s vrata ili ću zvati policiju. Neka te Maja sad primi, a na sudu ćeš videti! Nemaš ti više ni stan ni taj prljavi honorar". Nakon toga je zalupila vrata, a on je ostao ispred - navodi srbija danas.

Kako nije imao više gde da ode, Janjuš se smestio u jedan hotel na Paliluli, gde sada boravi.

- Bilo ga je sramota da više bude bratu na grbači, pritom, nije jednostavno, znate, novinari ga prate, on je nervozan, pod pritiskom, samo ljudima pravi probleme. Zato je rešio da ode u hotel. Smestio se u jedan etno-hotel u Beogradu, gde boravi dok ne vidi gde će da živi. Ena mu daje da vidi Krunu, ona bude s njim u hotelu, a prema svemu sudeći, moraće uskoro da pređe u podstanare - objašnjava srbijadanas.

izvor:srbijadanas

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano